Youtubeden doğa sesleri koleksiyonu yaptım, her birini ayrı seviyorum, 😀
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sabah canım tavuk kanat çekmişti, yarım saat önce annem tavuk kanat alacaklarını söyledi, bunlar benim zihnimi mi okuyorlar napıyorlar korkmaya başladım
-
Şu videoyu 10 dakika olarak nasıl indirebilirim
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
:okey: Mükemmel
Enayilik Mi yapıyorlar ne. Bu özelliği getirdiler 2.300 lira olan telefonun 2.400 lira olması gibi bir şey
-
Telefonuma gelen güncellemeyle beraber gelen yeni özelliğe bir bakın, bu çok iyi olmuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akşam Olunca benim youtubeden yağmur veya rüzgar sesi açasım geliyor, tam bir doğa hayranıyım. Doğa kadar iyi arkadaş yoktur tavsiye ederim. 4 5 sene önce kışın gece vakti elektrikler yoktu ve aşırı yağış rüzgar vardı. Mum ışığında deftere yazı yazıyordum efsane bir andı rüzgarın camdan çıkardığı ses kulaklarıma çok hoş geliyordu.
-
Sokak kedilerini sevdim, hepsi gribe yakalanmış sümüklü olmuş hepsi
-
Alıp götürüyor beni
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Yaşarken taşlandım ölürken taçlandım
Sözü efsane
-
Alıp götürüyor beni
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dinleyin çok huzur verici
Bak bak çaktırmadan geliyorlar, görmüyoruz sanki.,😀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bizde vardı havaların sesi olarak..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Olmuyor o iş Yusuf
Siz gelin yinede güzel bir sohbet ortamı oluşsun istiyorum. Aktif olmazsa kapatırım sunucuyu zaten.
Bakın bal gibi sunucu listesi hazır.
-
Discord sunucusu kurdum her türlü hava durumunu konuşulacağı bir sunucu.
Katılırsanız sevinirim
Join the Meteorolojik bağımlılar Discord Server!Check out the Meteorolojik bağımlılar community on Discord - hang out with 1 other members and enjoy free voice and text chat.discord.gg -
Ya şimdi ben gece uyumayacağımda, sanki benim şansıma konumuma adam akıllı yağacakmış gibi davranıyorum. İsterse en şanslı konum olsun ben yine güvenmem şansıma.
Çünkü ben tecrübe ettim bu sene hiç oraj alamadım yine aynısı olacak bakın görün.
-
Büyük ihtimal benim şansıma göre bir şey olmayacak ama hadi denemekten zarar gelmez bu gece uyumayıp radarı takip edeyim.
Şimdi olayı şöyle özetleyeyim: bu seneki orajların hiç birinden yararlanamadım. Normal 5 10 dakikalık yağmurdan başkasını göremedim yanii.