Şu otobüs çok havalı değil mi ya 😎
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sonbahar ve kış hakkında duygularımı en iyi şekilde tarif edemiyorum, edebilsem hayran kalırsınız bana.
-
Sonbahar mevsiminin yaklaştığını hayal edince çok mutlu oluyorum ben ya.
-
sea effect snow kalbinin sesini dinle başkasının değil sagopadan bir alıntı o kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
Ay çok teşekkür ederim ne güzel sözler bunlar 🙃
-
Foruma radyo getirsenizde şarkı müzik dinleyerek forumda dolaşsak🙃
-
Kime
Apartmana yeni birileri geldi tam karşımızda birileri oturuyor orda çok güzel bir kız var
-
Sanırsam aşık oldum arkadaşlar 🙃
-
İlk önce gece vakti 80 km karayel fırtınasıyla gündüz sıcaklığı 7 derece civarına inecek, gün boyu orta kuvvetle beraber yağan yağış ve 40 km civarında eden karayel akşam vakti yerini kar yağışına bırakacak. İstanbul ve Kocaeli taraflarının neredeyse hepsini kaplayan yeşil hatta sarımsı renkte cephe yağışları 3 saate 7 8 cm kar örtüsü yaparken gece vakti yağış sona erecek. Gece yarısı ansızın ard arda sarı renge çalan dek kütleleri İstanbul ve Kocaeliye akın edecek. Sabaha karşı - 1 dereceyle 30 km karayel fırtınası olacak sabah vakti 2 saatlik aranın ardından çok daha güçlü dek kütleleri şehirlere akın edecek.
-
Grip olan kediden insana hastalık bulaşır mı?
Bugün bir kedi sevdim grip olduğunun geç farkına vardım
-
Bende de oldu bir kaç defa ama sanki sayfa oturmayinca mı oluyor anlamadım ..
Biraz sayfa yenileyince bekle bakalım yine olacak mı Yusuf
Bu sorun ilk defa olmadı siteye yeniden geldiğim ilk günden beri devam ediyor, kendi kendine düzelecek bir soruna benzemiyor
-
-
Senin telefondan kaynaklı bir durum bence
Benden kaynaklıysa yine
Mahmut Sami yardımcı olabilir bence
-
Yalvarıyorum şu profile 6 7 kez tıkladıktan sonra açılma sorununu çözün
-
Vardır,olmaz mı
Saolasın Mustafa abi sen olmasan sorularımı cevaplayan olmazdı
-
Pubg mobilenin oyunu kaybettikten sonra çalan müziğinden hoşlanan tek ben miyim