Twitterda şöyle bir haber okudum.
Çin geliştirmekte olduğu yapay güneş projesinde güneşin 5 katı sıcaklığı olan 70 milyon dereceye ulaşmayı başardı. Ne zaman hayata geçeceği ise hiç bilinmiyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTwitterda şöyle bir haber okudum.
Çin geliştirmekte olduğu yapay güneş projesinde güneşin 5 katı sıcaklığı olan 70 milyon dereceye ulaşmayı başardı. Ne zaman hayata geçeceği ise hiç bilinmiyor.
Bu korku hikayesini nasıl buldunuz, izleyip değerlendirirseniz sevinirim
😂😂
Bir yandan sonbahar yaklaşıyor diye sevinirken, bir yandan da okulda yaklaşıyor diye üzülüyorum her sonbahar mevsimine yaklaşırken stres oluyorum
Bu adamın sıfatını çok seviyorum karizma bayağı
onu açık bırakınca alışıyor vücut serinliğe kapatınca şaak diye sıcak vuruyor yüzüne
4 kişilik aileyiz, gün boyu vantilatör için kavga ediyoruz. 😂
benimde yanımda duruyor
Vantilatörü Kapattığım anda sıcak basıyor, 😂
Vantilatörsüz rahat duramıyorum, yine nem var.
3 gündür nemden mahvoldum, özellikle geceleri nemden dolayı uyumakta zorlanıyorum, ama neyse ki ağustosa girdik sayılır. Yaz mevsiminin fazla bir ömrü kalmadı. En kısa zamanda bitmesi dileğiyle. Şöyle sonbahar gelse de 17 18 derece kapalı havada sessiz sokaklar da yürüyüş yapsam uzun kollu tişörtlerim ve kapşomlu hırkam, sprey tarzında yağışta çabası. Sonbahar ve özellikle kış mevsiminde çok daha mutlu oluyorum. Özellikle kışın kar yağınca pespembe bulutlar ve sabah kalktığımızda her yerin bembeyaz olması.... Hayali bile mutlu ediyor beni. Çok özlendin sonbahar ve kış. Gel bir an önce de yaralarımı sar. Yalnızların mevsimidir sonbahar, benim en samimi dostum..
oturunca kan dolasimi yavasliyor olabilir bir sebebi
Cidden yürürken bile daha az ter döküyorum, oturunca alnımdan aşağı ter dökülüyor hep. İlginç bir şey
Sıcaklamamın en tepe yaptığı an,Uzun bir yürüyüşün ardından eve gelip oturunca oluyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı?
Hayırlı geceler herkese..
dark and cold telefon ile alakalı olabilir.. Bende olmuyor,başka arkadaşlar varsa bakalım.. Büyük ihtimalle telefon sana eziyet eder..
Yada ekran oturmadan profile tıklama edince de gelmez sana o sayfa.
Üstteki menünün yerini değiştirir misiniz belki sorun çözülür.
Şu profile 7 8 kere tıklayınca açılma sorunu çok rahatsız etmeye başladı, sizi uğraştırmak istemem ama bu sorunu halletmenizi istiyorum çok çünkü deli ediyor beni
Bu arada mesajı düzenleyerek not edeyim bu sorun bir kere oluyor devamında düzeliyor.
İyi geceler havalarinsesi, ben sıcaklamaktan uyuyamıyorum. 🙃
Bu hayatın ölümlü olması beni bir yandan üzdüğü kadar bir yandan da mutlu ediyor. Ben ateist olduğum için öldükten sonra her şeyin biteceğine inandığımdan canımı fazlasıyla sıkıyor.