Evet üye sayısı az olabilir ama gönlümde en iyi forum. Abilerim, kardeşlerim hepsi çok iyi insanlar çok iyi forum ortamı.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Annem adanadan döndü, ama nelerle döndü.. 8 adet adana kebabı yedik götürdük ailecek 🙃
-
bende sağlayamadıklarını düşünüyorum.
İsim vermekte istemiyorum neyse 
Fazla sorun göremiyorum çoğunlukla sistemi işletiyorlar. Nadirende olsa olay çıkabiliyor ama genel olarak sorun yaşanmıyor.
-
o dengeyi sağlamak öyle kolay değil bence sonuçta bu birkaç kişiyi atmakla bitecek bi olaylada bitmez.
Diğer forumlar nasıl o dengeyi sağlamışsa bizim forumda sağlayabilir bence.
-
Sıcaktan mıdır nedir 1 ay içerisinde her türlü baş ağrısı türünü yaşadım sol arka ön yukarı, ne ararsan var😂
-
tamamda önüne geleni foruma alırsan burası hava olaylarından çok geyik muhabbetlerinin yapıldığı yere döner.
Bu yüzden öyle reklamla falan üye artırmak işin tadını kaçırır.Sitenin belli kurallarını söylersiniz. Kurallara uyulmadığı takdirde uzaklaştırma cezası verirsiniz çok zor değil.
-
Daha Çok Göster
Reklam işi yapıldı zamanında..Hemde bir defa da değil ama bize dönüşü berbat..Bir kişi bile çıkmaz sanırım reklamdan yola çıkarak siteye üye olan .
Sosyal medya da haklısın, hesaplarımız var ama yeteri kadar etkili değiliz, paylaşımlar yok denecek kadar az.
insaallah o iş bizden uzak kalacak..o zor günleri atlattık bence,çok kendi selamımıza cevap ettik bir nevi..
2017 ile şimdi arasında fark çok masaallah
Yinede boş kalmasın diye az çok bir şeyler paylaşılmalı , haklısın..
Keyfine bak o zaman Samet , sıcak deme de ne dersen de

Twitter'dan özelden şifremi unuttum yardım edin diye yazmıştım size hiç dönüş olmadı. 🙃
-
Mevsim Yaz olunca genellikle hava durgun olduğundan, forum sakin oluyor böyle olunca benim de foruma fazla giresim gelmiyor.
-
Üst menüdeki profil fotoğrafıma 3-4 kez bastığımda açabiliyorum. Biraz stres ediyor beni
Bir tek bende mi oluyor?The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Özellikle erken sonbahar ihtimali beni sevindirdi, çünkü zaten oraj konusunda berbat başladı konumum.
-
Biraz içimiz serinlesin malum kış sezonuna yaklaşıyoruz karın yoğunluğu efsaneydi bu sistem unutulmazHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Müzik gerilim tarzında , Videoya yakışmamış 😂
-
siteye gelmezsen olmaz tabi.
geldigine gore bu ay ciksin dolunay-son dordun arasi gelir yagislar
hosgeldin.Hoşbulduk. Aylar boyunca siteye girebilmek için çok çabaladım bir türlü onay maili gelmiyordu.
-
Konumum oraj konusunda çok kötü yaz mevsimi başladı başlayayım, ufak sarı kütlelerden başka bir yağış kütlesi yakalayamadım. Bir keresinde gölcüğün batısını kırmızı kütleler etkilemişti bende gölcüğün doğusunda oturan biri olarak sadece gökgürültüsü ve şimşeklerle yetindim.
-
Bu arada tuşların yeri değişmiş daha hoş görünüyor site.
-
Yusuf_341 özel sohbete bakiver
Biraz değişti şekil şema ama yine profiline tıkla üstte bu şekilde görünüyor artık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tamamdır abim eski hesabıma kavuşabildim yardımın için teşekkür ederim