bermuda neresi ?
İstanbulun Avrupa yakasından bahsediyorum bu aralar forumlarda bermuda diyorlar nedense
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbermuda neresi ?
İstanbulun Avrupa yakasından bahsediyorum bu aralar forumlarda bermuda diyorlar nedense
Herşey bermudaya yağsın. Ne var ne yok. İstanbul'un yüzde 20'sinin yaşadığı yere yağsın. Geri kalan boş otursun. Güzel ya valla. Adaletli böyle. Bizde oturup gemi gibi sabahtan beri heyecanla takip edelim. (Boş yere) artık kabak tadı verdi model takibi falan. Yahu neydi ne oldu. Bu kadarda olmaz. Neden model takimi yapıp bu siteye giriyoruz ki bir kaç saat sonrasını bile bilemeyen modeller için!! Sene olmuş 2022. Uzay çağındayız. 6 saat sonrası muamma. Merdo istanbulun çoğunu memnun edecek yerden girmeyecek belki ama bize attığı kazık unutulmaz Umarım mutlu olur yağan yerlerdeki insanlar. Ben sistemi kapattım
Bence sadece takipçi ve izleyicilerle alay etmiş..Bakmam böyle topalaklara
Alakası yok abi bunun gibi öyle bir 4 5 tane tuhaf videosu var ki deliye bile hakaret olur bu adam
Hayatınızda görebileceğiniz en komik değilse ise en tuhaf video izleyin düşüncelerinizi buraya paylaşın şahsen ben çok güldüm
Onu bunu bilmem ama şuan dışarıdaki 7 8 cm kar örtüsü ile görünen müthiş manzara bende fazlasıyla serotonin hormonunun salgılanmasına sebep oluyor
bende Zaman kalırsa donmuş karla bir kaç arkadaşın kafasını yarmak isterdim (sevdiğimden)
Sonrada hayatının son gününde son kez daha günaha girip ölürdün
Donarak öleceğimiz için hiçbirşey hissetmeyiz :D o anıda görelim yani
Hocam ben vallahi direkt dışarı çıkardım zaten son günüm diye
Elektrik su doğalgaz kesilmiş Su boruları donmuş -15 derece 2 ay boyunca kar erimemiş kar 1 hafta aralıksız yağmış 3.5 metreyi bulan yerler olmuş çocukken hayalimdi
Kıyamet keşke şöyle kopsa. Gri renkli çok büyük kar kütleleri 500 km rüzgar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Heleki o kırmızı kütlenin taraflarında 120 km rüzgar olursa tadından yenmez
Ondan daha iyi yağışlar oldu
öyle bir vahşeti öyle istiyorum ki göz gözü görmesin! Öyle bir yağsın öyle bir yağsın ki! Yer yerinden oynayıp insanlar kıyametin koptuğunu zannetsin. Bu dağlar! Bu bayırlar silsin süpürülsün!
27 temmuz 2017 nin kar versiyonu olsaydı mart 1987 sistemini geçer miydi? Ortada nasıl bir görüntü vahşet oluşturdu
Bir kar sever olarak ağaçların üzerindeki karların erimesinden hiç hoşlanmıyorum muazzam görüntüyü çirkinlestiriyor
Bilen birisi ya da hocalarım cevap verebilirler mi acaba ? Yaklaşık 1 saattir tipiye yakın kar yağışı var fakat tutmuyor. Bu sabah yağan kar da tutmadı. Hava -4 derece
-4 derecede yağan yoğun kar ın tutmama imkanı yok ya sen bizle alay ediyorsun ya da imkansız bir olay gerçekleşmiş senin konumunda
Ben ne şanslıyım be