dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Herşey bermudaya yağsın. Ne var ne yok. İstanbul'un yüzde 20'sinin yaşadığı yere yağsın. Geri kalan boş otursun. Güzel ya valla. Adaletli böyle. Bizde oturup gemi gibi sabahtan beri heyecanla takip edelim. (Boş yere) artık kabak tadı verdi model takibi falan. Yahu neydi ne oldu. Bu kadarda olmaz. Neden model takimi yapıp bu siteye giriyoruz ki bir kaç saat sonrasını bile bilemeyen modeller için!! Sene olmuş 2022. Uzay çağındayız. 6 saat sonrası muamma. Merdo istanbulun çoğunu memnun edecek yerden girmeyecek belki ama bize attığı kazık unutulmaz Umarım mutlu olur yağan yerlerdeki insanlar. Ben sistemi kapattım

Hayatınızda görebileceğiniz en komik değilse ise en tuhaf video izleyin düşüncelerinizi buraya paylaşın şahsen ben çok güldüm

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Elektrik su doğalgaz kesilmiş Su boruları donmuş -15 derece 2 ay boyunca kar erimemiş kar 1 hafta aralıksız yağmış 3.5 metreyi bulan yerler olmuş çocukken hayalimdi o.O

Kıyamet keşke şöyle kopsa. Gri renkli çok büyük kar kütleleri 500 km rüzgar

Ondan daha iyi yağışlar oldu

öyle bir vahşeti öyle istiyorum ki göz gözü görmesin! Öyle bir yağsın öyle bir yağsın ki! Yer yerinden oynayıp insanlar kıyametin koptuğunu zannetsin. Bu dağlar! Bu bayırlar silsin süpürülsün!

Bilen birisi ya da hocalarım cevap verebilirler mi acaba ? Yaklaşık 1 saattir tipiye yakın kar yağışı var fakat tutmuyor. Bu sabah yağan kar da tutmadı. Hava -4 derece

-4 derecede yağan yoğun kar ın tutmama imkanı yok ya sen bizle alay ediyorsun ya da imkansız bir olay gerçekleşmiş senin konumunda

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.