Bu gece yarısı o da olmazsa sabah saatlerinde deklerin konumumu etkilenmesini beklemekten başka çarem yok maalesef şuan için geçerli olduğunun altını çizmekle beraber bu sisteme "Aybar" yerine "Fatma" ismi konulsaydı gerçekten daha çok yakışırdı
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kendisi nasada çalışıyor belli etmek istemiyor

Şimdi akıllandım eren o yüzden hangi gezegene uğrasam beni buluyor
-
Kısa Vade Olarak Başarılı Değilim Demiştim Kısa vade Tahmin Yapmak İçinde Zamanın Yeterli Değil Kusura Bakmayın
Abi sen böyle 1 aylık tahminler yapıp tutturuyorsun hemde tam isabet. Senin gibi böyle iyi uzun vadeli tahmini yapan görmedim. Neden bu zamana kadar televizyona, sosyal medyaya gündem olmadın halbu ki efsane ötesisin senin bence bu konuda bir şeyler yapman lazım
-
dark and cold maşallah epey gelişmiş sanki.
Evet ilk aldığımızda çok küçük ve zayıftı etli butlu oldu biraz
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Güzel bir tweet attım bence
-
Son uydu görüntülerine göre akşam saatlerinden itibaren İstanbul'a doğru çok yoğun bir kar yağışı geliyor. İnanılmaz görüntüler olabilir. En son 2012 2015 te vardı bu görüntüler.
Kocaeliye gelir mi
-
Siz kar yağışını nasıl seviyorsunuz
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Çok şükür bir şeyler görebildim yarım saatir orta hafif kuvvete kar yağışı var.
-
Nesi hakaret acaba dark and cold
Aynı şeyi sana söylesem ne tepki verirdin ya da neler yapardın eren?
-
Merhaba, haber kanalları her karlı sistemde bazı meteorolog uzman abilerimizin sözünü dinleyip halka açık duyuru yapıyor kar geliyor diye ama şöyle bir sıkıntı var. Örneğin ortada bir sistem var diyelim Bazen haber kanalları yanlış anlayıp pazar günü kar başlayacak diyor halbu ki pazartesi günü başlayacaktı. Bunun gibi benzer hatalar yüzünden halkın meteoroloji uzmanlarına güveni kalmadı ikinci bir örnek verecek olursam deniz etkili kar yağışlı sistemlerde bazı insanların konumuna kar yağmadığı zaman. Hayal kırıklığı yaşıyorlar ve yine güvenleri kalmıyor bizlere. Halka açık şekilde detaylı anlatım yapsalar bunun gibi hiç bir sıkıntı kalmayacak. Örneğin bu sabah Twitterda hani kar, beklenen kar bu muydu gibisinden alay edilmeler başlamış bu canımı çok sıkıyor. En kısa sürede bu sorunun çözülmesini umut ediyorum
-
Kıyamadım Gene Bak Sende Daha Dikkatli Yazarsan Güzel Olur
Ben hala anlayamadım ki abi beni cezalı üye yapma sebebin kurduğum cümlelerde ki karışıklık mı?
-
Seni Biraz Dinlendirmek istiyorum hakkını helal et
Neden
-
Vortex Daha Geniş Alana Etki Edecek Gücünü de Beraber Yaşayacağız GFS ye Göre Yorum Yapmıyorum ECMWF Ona Baktım Sanırım
Bence tüm modelleri inceleyip ona göre yazsan daha mantıklı olurdu abi. Bakma ben anlamam bu işten ama bildiğim şeylerde var
-
En son ss aldığım fotoğraflar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.