Tam sakinleştim, unuttum gitti diyorum yarım saat sonra yine kötü hissetmeye başlıyorum böyle bir döngü içerisindeyim
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eğer tanrı kuşunun yeniden dirilmesi için 1 saat boyunca cehhenem ateşinde yanmam gerekli dese yemin ediyorum hiç düşünmeden yanarım
-
Ağlamak istiyorum Ağlayamıyorum bile.. İçim cehhenem ateşi sanki yüreğimde öyle bir yangın var ki yağmur yağsa söndüremez hayatım boyunca böyle bir acı hissetmemiştim..
-
dark and cold Başın sağolsun

Dostlar sağolsun
-
Başın sağ olsun kardeşim
Abi onunla geçirdiğim 8 seneyi unutamıyorum ağlaya ağlaya bir hal oldum beni her gördüğünde babacık diyerek sevinirdi omzumdan hiç ayrılmazdı
-
Kuşum maalesef öldü. Hoşçakal Çakır sen çok iyi bir kuştun. Ciğerim yanıyor..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu soğuk havayı sevmemin en önemli nedenlerinden birisi mutluluk hormonunu salgılamakta yardımcı olabilmesi. Örneğin az önce evi havalandırayım dedim buz gibi havayı içime çekince bir mutlu oldum.
-
Sana da diğer arkadaşlara da mesaj hep yazıyoruz,bir sıkıntı varsa elimizden bir şey gelmese de bir tavsiye,bir öneri yazmaya çalışıyoruz.
Sen başka, ben başka, herkes başka bir düşünce de, algı da..
Ac lambaları karanlıkta oturmak neden? Biraz da senden çaba gerekli Yusuf..Yazarak rahatlıyorsan yaz sende az cevap niteliğinde yazılanlara kulak ver.
Biraz hayata tutunmaya çalış..
Abi haklısın ama içimin nasıl yandığını bir anlatabilsem size keşke.. şuan evde yalnızım dertleşecek kimsem yok o yüzden buralara yazıyorum kusura bakmayın rahatsız ettiysem sizi
-
Geceler bana zehir oldu, hiç beklemediğim anda beklenmedik olumsuzluklar benim üzerime geldi, direniyorum.. Direniyorum ama nereye kadar.. Bu sabahta anneannemi beyin kanamasından kaybettik. Annemle babam adanaya anneannemi gömmeye gittiler kardeşim komşuda kalıyor ben evdeyim. Evin içerisi zifiri karanlık odamda yalnız başınayım kuşumla beraber yalnız kaldım onu düşünmekten kafayı sıyırıcağım her aldığım nefes sanki ciğerimi yakıyor koca dünyaya sığamıyormuşum gibi hissediyorum.. Size ne kadar anlatsam şuan ne hissettiğimi hiç bir zaman anlayamayacaksınız. Gündüz yine aydınlık bir nebzede olsa sakin hissediyorum ama gecenin şu zifiri karanlığında odamda yalnız başına kalmak tam bir işkence gibi geliyor bana.
-
Küçücük kuşa bir şey oldu direkt depresyona girdim benim psikolojim niye bu kadar zayıf annem babam veya kardeşim ölse kim bilir ne hale gelirim.
-
Çok İlginç birişin seni hayretlerle izliyom
Bak kardeşim benim içimin nasıl yandığını sen bilemezsin şuan çok kötü hissediyorum buradan biraz destek alayım nasıl olsa hepsi kardeşim canım ciğerimdir dedim senin yaptığına bak ben dün gece hiç uyuyamadım çok yorgunum o yorgunluğun üzerine bu kadar büyük bir dert nasıl zor gelir insana sen farkında mısın?
-
Ortada sonuçta bir can nasıl umrumuzda olmasin geçmiş olsun başka birşey elimden gelmez.
Elinizden bir şey gelmeyeceğinin farkındayım ama en azından üzgün emojisinden sonra senin yaptığın gibi geçmiş olsun dileklerini iletseler doğru olanı yapmış olurdular ben bunu anlatmaya çalışıyorum
-
O kadar sıkıntısı olan ben o kadar şeyi yazmama rağmen sizin sadece üzgün emojisi atıp aradan çekilmeniz benim yaşadığım sıkıntının hiç umurunuzda olmadığını düşündürmeye başladı..
-
Muhabbet kuşum üşütmüş bugün çok kötülendi nefes alıp verirken hırıldanıyor doktor beklemek lazım öledebilir ölmeyebilirde dedib aşırı mutsuz hissediyorum kendimi ağlayacak gibi oluyorum.. Ben kuşumu çok seviyorum onsuz naparım ben..
-
Sıvı sabun olmadığından mecbur elimi temizlemek için şampuan kullandım ellerim kupkuru oldu bu şampuanlar gerçekten çok zararlı