dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Bugünde nedense enerji doluyum hiç uykum gelmiyor normalde 9 buçuk gibi gözlerim kapanmaya başlardı bu sefer saat 1 olmuş hala uykum yok.. Beni bu kadar enerjik yapan şey ne olabilir acaba bunun sırrını bulmam lazım benim..

Müzik konusunu bulamadığım için buraya paylaşıyorum..

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Gece kabus gördüm kapkaranlık bir apartmandayım önümde ışıldayan bir kapı vardı (lamba açıktı herhalde) kapı açıldığında evin içerisi ateşler içindeydi ardından siyah suratlı bir yaratık gördüm bana bağırarak bir şeyler söyledi ama dili çok farklıydı ne dediğini anlayamadım. İnanın bana ciddiyim çok kötü durumdayım nolur yardım edin.

İyi akşamlar Yusuf.

Sesler de diğer düşüncelerinde senden kaynaklı vesvese abim..

Yastık mı? Onuda sen kalkarken kendin düşünmüşsün başka alternatif yok.

Biraz daha beynine hükmet,sen akıllı, güçlü bir gençsin :kas:

İçtiğim ilaçlar sayesinde ayakta durabiliyordum son 1 haftadır aksine kötü olmaya başladım bir an önce doktorumla konuşmam lazım

İyi akşamlar diliyorum buraya yazmayayım yazmayayım diyorum ama söylemek zorundayım sanırsam.

Son 1 haftadır geceleri odamdan garip garip sesler duyuyorum kapı gıcırtısı çok oluyor dün mutfağa su içip odama geri geldiğimde yastığımı yere düşmüş bir şekilde buldum odamda da kimse yoktu. Ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne yapayım bilemiyorum

Ben yağmuru Da severim karı da. Şöyle yağmur altında ağlamak var ya dünyanın en iyi hislerinden birisi.. Bazen kendi kendime soruyorum 3 günlük dünyada neden herkes birbirini kırma peşinde. Ne olursa olsun karşındakininde insan olduğunu unutmamak gerekiyor.. Ben kimim? Basit bir insan.. Peki ya sen kimsin. Aynı topraktansın aynı kandansın. Tıpkı herkes gibi bir duyguların var seninle benim aramda bir fark yok. Sen büyük değilsin kimse kimseden üstün olamaz. Bu hayattaki en acı gerçek sevdiklerimizi kaybetmemizdir değerini bilin sevin, sayın, mümkün olduğunca barışık olun. Vakti geldiğinde pişman olabiliriz benim tek istediğim gerçek bir barış sonsuza dek mutlu bir dünya.. Kavgalar, savaşlar, o kadar kan dökülüyor değiyor mu?.. Ne olursa olsun inancınızı kaybetmeyin. Ben çok üzüldüm zamanında bana etmedikleri kalmadı. Ama her seferinde toparlayıp ben güçlü olacağım dedim! Hak ettiğimi bulacağım hakkımı kimseye yedirtmem kusura bakmayın..

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.