Meyve suyuna zam gelmeli tam 3 tane portakal suyunu sıktım 1 bardak anca çıktı
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hani ölüm ensende olur ya.. İşte o an anlarsın ki kendini boşuna yıprattın. Zaman geçmeden kendini toparla kendinin farkında ol hayat çok kısa. De ki kendine: 'ben güçlü olacağım kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim'.
-
Bendede oluyor o
Çok zor bir şey 2 gün önce telefonumu saatlerce aradım
-
Son 1 haftadır bende aşırı unutkanlık olmaya başladı örnek olacak olursam tuvalet ihtiyacı için telefonumu bir yere bırakıyorum geri döndüğümde nereye bıraktığımı unutuyorum acaba ben deliriyor muyum?
-
Artık telefondan bildirim sesi geldiğinde aha mgm yine boş yere uyarı verdi diyorum.
-
Radarda cılız kütleler görünüyor tatmin olmam ben bunla en az açık yeşil kütle lazım bana
-
Bundan Sonra Gelebilecek Sistemin Adını Ne Koyalım Önerilerinizi Bekliyorum. 😊
Ölümün kara nefesi sistemi
-
Nihayet sistem bitti sayılır bende rahatlıyorum. Bu sistem beni çok yordu Avrupa yakasını etkiledi,kütle konumumu sıyırdı, güneş açtı karlar eriyor diye diye bir hal olmuştum..
-
Radarda sorun mu var kütle bölgemden ayrıldı ama hala yoğun devam ediyor
-
Çok fena yağıyor
-
Yavaş hareket ettiği için uzun sürer ayrılması
-
Kuzeydeki kütleler yanlış görmediysem biraz batıya meyilli geliyorlar İzmit'i vurabilir ucundan
Şuan başladı zaten
-
Körfez-Derince hattına indi ilk kütle hayırlı olsun

Bence ilk ve son kütle o
-
Bu sistem fena yordu beni.. Uykusuz geceler heyecanlı bir o kadarda stresli radar takipleri..
-
Sistem gelmeseymiş benim için iyiymiş kütle takibi yaparken stres oldum 2 gündür yorgunum hep konumumu sıyırdı diye kafaya taktım bu sistem geldiğinden beri halim çok kötü