Eren Rüzgar yönü karayel 500 hpada -30-32 850 hpa ise - 4 İstanbula kar yapar mı sizce? 🤣🤣 Şimdiden başladık kar konuşmaya.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi akşamlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ay ortası ve sonrasında İstanbul'daki 850 hpa ortalamanın altına inmiş (şimdilik) . En azından sabretmemizin bir sebebi var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ntvnin bu jenerik müziği hep hoşuma gitmiştir.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İyi akşamlar.
İdrar tazyikinde azalma için hangi doğal ilaçları tavsiye edersiniz, bir kaç ay öncede bu sorunu yaşamıştım düzelmişti. Yine tekrarladı bu durum. İdrarımı hem yavaş yapıyorum hemde tam yapamadan idrarım kesiliyor.
-
ç
Bende bişey yok
Sonradan düzeldi müzik konusunda bir paylaşım yapayım dedim biraz zor paylaştım
-
Sitede hafif bir yavaşlık fark ettim, sorun nedir?
-
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
İyi akşamlar bugün çarşıya uğradım🙂
Bir sonbahar akşamından, iyi akşamlar
İnsan üşüyünce mutlu olur mu? Ben oluyorum, yorganı üzerime geçirdim ısınmaya çalışıyorum keyfimde yerinde.
-
Maşallah aurora borealiste heyecan yaptığına göre eksiksiz mutluyuz