dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Bir korku müziği buldum dinleyip nasıl hissettirdiğini yazarsanız sevinirim oldukça ürkütücü bu arada.. :)

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Aynen öyle abim, güzel bir noktaya temas etmişsin.

Bir misal de ben vereyim

"Raskolnikov'un bir apartman merdivenlerinde yürüyüşü hala sanki gözümün önünde.Neden ?o kadar ayrıntıya girmiş ki Dostoyevksi, bina ve raskolnikov'un ruh halini adeta harf harf, kelime kelime okuyucunun beynine işlemiş"

Yusuf da zamanla daha güzel işlere imza atacaktır eminim..

Teşekkürler kar'dag57

Benim bu konuda pek güvenim yok abi daha iyisini yapamam bu halimlede memnunum ama.. Zevkle yazıyorum

Bölüm 3

Hızlı ve sessiz adımlarla oradan uzaklaştım annemin bulunduğu apartmandan iyice uzaklaşınca koşmaya başladım eve doğru gidiyordum kendimi çok kötü hissediyordum yolda babama bunu söylemeli miyim diye düşünüp durdum bir süre sakince annemi takibe almaya karar verdim ne işler çeviriyor üzerindeki kan lekesi, kediler, tuhaf işaretler... Ah anne ah sen neler çeviriyorsun..

Eve sonunda varabildim annemin hazırladığı kahvaltıyı yemediğim için şüphelenmesinden korktuğumdan hızlıca ne var ne yok yedim. Biraz odama geçip sakince düşünme kararı aldım. Acaba annem başka şeylerle mi inanıyor örneğin. "Şeytan".. Biliyorum bu düşünce çok korkutucuydu ama gerçeklerden kaçılmaması gerektiğini bildiğimden düşüncelerimin üstüne üstüne gittim. Tüm düşüncelerim annemin bir satanist ayinine katıldığını vurguluyor. Babam evet babam babamında bundan haberi var mı yok mu öğrenmek istiyordum ama babama bunları söylemek için henüz erkendi çünkü eğer babamda Annem gibi aynı işleri çeviriyorsa bu benim sonum olabilirdi saatlerce düşündükten sonra kapı çaldı Büyük ihtimal annem ve babam gelmişti kapıyı açtığımda direkt içeri girdiler annem yanıma yaklaşarak: sana popeyes ten tavuk getirdik akşam dışarıda yemek yemekten vazgeçtik seversin mutlu olursun umarım kusura bakma oğlum dedi.

Ben: sorun yok anneciğim mutlu oldum evet

Annem: o halde hemen yemeğe geçelim tavuklar hazır sıcacıkken bekletmek olmaz değil mi?

Ben: ha şey evet tavuğun soğuk olmasından pek hoşlanmam biliyorsun anne :)

Babam: yakışıklı oğlum pek mutlu görünüyorsun de bakalım seni bu kadar mutlu eden şey nedir (mutlu rolü yapıyor)

Ben: ha şey.. Bilemiyorum ki bazen böyle mutlu olabiliyorum merak etme iki saat sonra ruh halimde yine değişiklikler olur biliyorsunuz ben bir mutlu oluyorum bir mutsuz.

Babam : Hahah senin öyle bir dengesizliğin var..

Bir süre böyle konuştuktan sonra tavukları yemeye başladık yediğim tavuk sanırsam dünyanın en leziz tavuğuydu. Pop eyes gerçekten işini yapıyor be dedirttiren lezzete bir tavuktu. Öyle yada böyle yemeğimizi yedikten sonra :çay: içtik güldük eğlendik. Tam ben yatak odama geçip yatacakken gözlerimde bulanıklık olmaya başladı konuşmaya çalışıyordum konuşamıyordum.. Bilincimi sanki yavaştan kaybediyordum hızlıca yere düştüm nefes almakta zorlanıyordum. Soğuk soğuk terler döküyordum. Tam gözlerim kapanıyordu ki babamla annemi gördüm sonrasında ise sanırsam Bir arabanın bagajının içindeydim ağzım bantla kapatılmış ellerim iple bağlamıştı Tanrım bana yardım et!

Devamı gelecek...

Bir sistem geliyor hemen akabinde bir sistem daha, soğuk açısından mükemmel bir kış geçirdiğimizi söyleyebilirim. Kar açısından değerlendirmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var bence.

Anneannem 2 gün önce beyin kanaması geçirdi hafızasında ciddi sorunlar var şuan yoğun bakımda dua eder misiniz? Gözlerini açamıyormuş nerede olduğundan bile haberdar değil çok az farkında bir şeylerin