12 13 Ocak sistemi şuan beklediğimden de kötü geçiyor sabahki yağışın sulu kar olacağını biliyordum ama akşam oluşacak dekler de hayrı sayılır bir görsel şölen olabileceğini düşünmüştüm ama şuan itibariyle bununda olmayacağını anladım. Konumum adıma çok geçmiş olsun
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Okula git benimde 7.5 Gün
Seninkide baya fazlaymış
-
Okuldaki devamsızlığım 9 buçuk gün yarım gün daha gitmezsem sınıfta kalacağım ve babamın bundan haberi yok sakin kalmak için ne yapmalıyım? Özelden benle birisi konuşsun çok tedirgin hissediyorum
-
Soğuk açısından mükemmel kar açısından rezalet bir kış geçiriyoruz..
-
Ekşi sözlükte denk geldim birisi diyor ki:
Freud'a gore dışkı kokusu , insanın psikolojik durumunu ele verir. kötü kokulu dışkı yapması insanın sıkıntılı ruha haline delalet eder. olay bu kadar basit degil elbette ama her insanın eksik yanları yok mudur? vardır
-
kafayı yedik dibini sıyırıyoruz sünnet sonuçta
-
Gülüşün en acı hatıra bana! Kaldım kar sevdasının ortasında ! Bilmem modeller daha kaç kez bizi üzeceeeek!
-
Tamamdır baska o nickten yoksa olur
Yok abi başka
-
-
Vay be tam 5 sene tam 5 senedir aynı kısır döngüyü ısrarla devam ettiren atmosferi çok tebrik ediyorum! Bravo bravo bravo
... Neyse en azından konumum adına ince örtü görecekmişim buna şükür diyelim.
-
Arkadan kuruluş Osman müziği açtım ecwmf nin güncellemesini bekliyorum😃😃😃😃😃 çok heyecanlandım çünkü bu son şans
-
Trajikomik bir durum ne derece diye soracak olursanız uçmuş derecede trajikomik bir durum her zaman ki gibi uzun vadede bir sistemi model görüyor orta vadeye gelince güçlendiriyor kısa vadeye gelincede sistemi kuşa döndürüp alın size sistem diyor modeller ve biz yine hüsran ve hüsran.
-
Son 3-4 senedir kışın ne güzel adam akıllı sistem görsek vade kısaldıkça bozuyor bir olur anlarım iki olur anlarım ama bu kaçıncı oldu bilmiyorum artık..
-
bu sene saldım o işi :yüzme:

Niye saldın abi sana soru sormayı özledim, 😃
-
cm işini ben bilmem dostum tahmincilere sor =D daha sistemin akıbeti netleşmedi
Eskiden sen konu açıyordun soru soruyorduk, 😃