The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kaç cm kar olur can abi şimdi düzeldi resim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kaç cm kar olur can abi şimdi düzeldi resim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bulanık görünüyor abi birde hangi uygulamadan baktın
Birisi bulunduğum konumun rakımını söyleyebilir mi?
3 4 senedir modellerden pek anlamasamda takip ederim ilk defa böyle çelişkili güncelleme görüyorum 4 gün kalmış hala her kafadan ayrı ses geliyor modellerden
Soğuk çekirdek ağırlaştıkca izohipsi dağıtır açıkcası marmara merkezli olması istanbula da yaramaz..Marmara doğusu 30-40 cm rahat görür
Kocaeli gölcük kaç cm bu görüntüye göre
Yes beeeee yesssssssss tam umudumu yitiriyordum ki gfs iyi bir çıktı verdi
Ukmo ecwmf gem ve icon gfs yi yakaladı diriliş ertuğrul dizisindeki gibi ecmwf gfs yi halkın karşısına çıkarıp kellesini alacak mı yoksa son anda kurtulacak mi hep beraber bekliyoruz
Ay her tarafımı sinek ısırmış gibi kaşıyorum cilt kanseri oldum galiba modeller yüzünden
GFS vs GEM, ECMWF, ICON
Havada da olsa kar olur mu en azından 😒
Kanser etti bu modeller beni kanser yemin ediyorum heves meves bırakmadı bende
Ben boğa olmuşum
Meteoroloji hava şartları bilim kurulu Sibirya’da toplanacak. Son gelişmeleri gfs de
Burçlar değişmiş öyle diyorlar siz hangi burç oldunuz?
Her mutlu sabahlar çokokremle başlar diyerekten herkese günaydın..
Geçende sormuştum cevap gelmedi yine aynı hadise var dışarıda sorumsa şu : dışarıda sis var ama tam olarak yerde değil azıcık havada asılı böyle bir şey mümkün mü neden olur?