Ne güzel 2 3 ocak için heveslenmiştim gitti onu bozdu ya..
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Modellere artık haftaya bakıcagim kabak tadı vermeye başladı
-
Hiç kimseden göremediğim insanlığı senden gördüm.. Hiç kimseden göremediğim merhameti senden gördüm.. Hiç kimseden göremediğim dostluğu senden gördüm. Hiç kimseden göremediğim vicdanı senden gördüm.. İYİ Kİ VARSIN TARÇIN..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2 3 ocak düzeltme şansı var mı
-
Koyma o zaman bence dark and cold
Havalı geliyor bana
-
Yanlış anlaşılmasın Hristiyan değilim
-
Profilime haç işareti koysam sıkıntı olur mu?
-
Kimse yok sanırım yada pusuda mı bekliyonuz 😅
Okulda olanlar var.
-
Telefona bakarken uyuya kalıyorum bir gün telefona zarar vereceğim.. 🙂
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hepimiz üzüldük bu hayatta. Bir darıldığımız oldu bir sevindiğimiz.. Ama önemli olan ne biliyor Musunuz? Yaptığımız hataların farkına varıp yine aynı hatayı yapmamak bu hayatta çok iyi niyetli olursak çok üzülürüz. Fazlaya kaçmadığı sürece biraz hayır diyebilmektir önemli olan...
-
Model Takip etmeyi 10 gün boyunca bıraktım bir şey yok
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Asıl sorun üzgünken göz yaşı dökememektir.
-
Biiraz görmezden geleceksin
Görmezden çok geldim artık bağırınca sinirlerim bozuluyor benimde bir sabrım var