Annem sigara içmeyince sinirleniyor en ufak şeyde bağırıp duruyor ben daha da sinirleniyorum nasıl baş edebilirim bıktım artık
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tarçın fotoğrafını çektiğimi görse direkt dava açar 😃😃
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. TARÇINLA YİNE BİRAZ İLGİLENDİM.. 🙂
-
misafir gelecek derler.
Ne demek istediğini anlayamadım abi
-
Öncesinde attığım tweetin beğeni sayısına bakın..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Size bir soru
Antartika da kar yoğun yağar mı?
-
Bir sorum var ben sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum mesela rüyamda evdeyim 2 dakika sonra Antartika gibi bir yerde kendimi buluyorum bunun gibi bir çok rüya gördüm bilinç altımda sorun mu var neden böyle olur?
-
dark and cold sende asperger sendromu var mı benim gibi
Nereden bu kanıya vardın
-
Sinan abi bir gün senin yanına gelesim var birde gerçek hayatta tanıyım seni hasret gideririz, 🙂
-
Eu4 videolarını izlerdim eskiden oyunu keşvetmeme sebep olmuştu
plants vs zombies çok güzel bir oyun ya hayranım fazlasıyla
-
Bu videoyu ben çektim bu adam beni güldürüyor 😃😃😃 siz ne düşünüyorsunuz?
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayata gözümü ilk açtığım anı hatırlayamadığım gibi zaman hızlıca geçiyor...
-
İnanç buradan geliyor: ❤️❤️❤️
-
Keskin bir soğuk var şuan.. Ama o kadar soğuk olmasına rağmen üşümekten çok hoşlanıyorum bu normal mi acaba?
-
Neden ve ne için.. Hepimizin mutsuz olduğu hatta üstesinden hiç bir zaman gelemeyeceğimizi düşündüğümüz sıkıntılı günleri az yada çok yaşamışızdır pekii gerçek mutluluğu nasıl buluruz? Nedir gerçek mutluluğun sırrı? İnsanın canı yandıkça daha da alışıyor dertlerine.. Artık zihin öyle bir uyuşuyor ki hiç bir zihinsel acıyı hissetmiyorsun.. Zamanında kalbinin derinliklerine vuran acıyı artık hissetmiyorsun.. Hatta ağlıyamıyorsun bile. Emin olun gerçek mutluluğu olumsuzluklara alışamadığınız müddetçe bulamazsınız.. Bırakın geçsin kafanızın içindeki düşünceler ağlayın, göz yaşlarınız kalbinizdeki o yangını söndürsün...