Kar yoğunlaştı çok güzel yağıyor youtubeye paylaşıp buraya aticam videoyu
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gözün aydın olsun Yusuf,daha fazlası da gelir inşallah.
Bu kadarı bile mutlu olmama yetti
-
Kocaeli gölcük te hafif kar yağışı etkili oluyor
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Etkiler.
Abi ağzından bal damlıyor çok sevindirdin beni
-
İstanbul için yarın sabah 8 de rüzgar yön değişimi ile dekler artık kuzey güney yönünde ilerleyecek.Ayrıca 850 H bu gece itibariyle artık - 10 degerler girmiş olacak.
Kütleler güneye daha fazla inmeden eriyebilir. Bu durumda yine Anadolu yakası biraz daha şanslı.
Artık yarın sabah ile gözünüz radar da olsun şansınız varsa kar yağışını gündüz güzelliği ile görürsünüz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kocaeli gölcüğu dek etkiler mi yarın
-

Perşembe Sabah 9 da kocaelide gölcükte hafif kar var doğru mudur
-
wriscuttern 14 resim atmışsın
Yine aynı yerden yani
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi şarjın az kalmış telefonun şarja tak,
😃
-
İncelemedim o bölgeyi hiç ne desem yalan olur.
Bir baksanız size zahmet çok heyecanlıyım kusura bakmayın
-
Sinir bozucu bir sistem. Kuzey kıyılar dışında kar alan yer yok İstanbul'da. Ama Perşembe gece 00.00'dan öğlen saatlerine kadar güzel DEK yağışı var Boğaz için
Sarp hocam kocaeli gölcük ne olur perşembe cevap verin lütfen
-
O zaman dert değil yav

Bişey olmaz Allah'ın izniyle..Kuduz kedi köpek çok ama çok farklıdır.
Ya fazla asabi sinirli,yada salya sümük halde bitkin halde olur..
Neşeli, hareketli hayvan kuduz değildir.
Sende şu tırmalatma hobisinsen vazgeç

Ya abi biliyor musun ben kedileri köpekleri çok seviyorum görünce dayanamayıp sevesim geliyor her seferinde de tırmalatiyorum elimi 😃
-
Kedi sokak kedisi mı? Biraz takip şansın varsa bence sıkıntı değil..Kuduz hayvan hareketleri farklıdır.Kedi tirmalar her zamanki hareketi..
Senin ise sıkıntı yok..
Bir şey diyecem abi ama gülme
Dün bir tane kediye daha elimi tırmalatım 2 gün öncede bugün 3 oldu 😃
-
Kendi kendime soruyorum ruh halimi nasıl sabitlerim.. Bir mutlu bir üzgün kısır bir döngü bu..
-
iyi aksamlar
Çift cevap alayım ki iyice emin olayım diye 2 tane foruma yazdım
-
Elimi kedi tırmaladı kuduz olma riskim var mı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Erencigim yanılmıyorsam yarın sabah yine kar yağışı var emin olamadım dediğim şey doğru mu