Bol yağmur var dışarıda tahminlere göre gece yağışlar kuvvetlenecek öğlene kadar kuvvetli yağacak yağmur sesi ile uyumak ne güzel olur şimdi.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Birde şu adamın karizmasına bakın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bende anca oyun karekterlerine aşık olayım
-
MGM sulu kar verdi İstanbul’a, uzun vadeli tahminde
Ben sanki sulu kar yağması için en az - 5 lazım diye biliyorum rüzgar karayel olmadığı müddetçe bu böyle ama emin olamadım acaba -4 te yağar mı diye merak ettiğimden sordum sadece
-
Öncelikle aralığın 3.haftasını kapatırken gelen sistemimiz hayırlı olsun artık değişme olasılığını düşük görüyorum rakım sistemi olacak gibi
Sulu kar olur muydu - 4 izoterminde merak ettim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ee kar aşığıyız modelde takip ederiz ne demişler
Abdal düğününden çocuk oyunda usanmaz
-
Bugün serin yarın soğuk sonraki günler ise çok daha soğuk, kış dediğin böyle olmalı öyle 2 gün soğuk yapıp sonra lodosla 1 hafta ılık havalar yakışmıyor sonbahar ve kış mevsimine.
-
850 hPa da -10⁰ kar bekleyen, umut vaat edenler takipçilerini ağlatacak En az -12 olması lazım ve en önemlisi halan net bir şey yok ortada Veriler yalpalıyor.
-
Yağmur başladı dedim hasret giderebilecegim sonunda dedim evet yağdı yağdı ama bilin kaç dakika!
5 dakika sonra neredeyse kesti şuan çiselemeden başka bir şey yok..
-
Tatlı şeyleri fazla yiyemiyorum bunu bildiğim halde gözüm aç oluyor sonrada fazla alıyorum..
Tam 3 tane kek aldım ilkinde kestim yemeyi.. Göz aç mide müsait değil 😃
-
Bu arada yağış başladı dışarıda sepserin pencere açık uyuyasım var
-
Reis sen konum değiştir hem kendini hem bizi bu zulümden kurtar
Ben izmirde oturmuyorum ki kocaelide oturuyorum kar ve yağış açısından menmun olduğum şehir nasıl konum değiştireyim hem istesem bile değiştiremem
-
Of ya izmire kar yokmu
Bilhassa İzmire kolay kolay kar yağmadığını bilmen gerek
-
İyi akşamlar dilerim kardeşlerim..
Bu yağış kütleleri çok yavaş ilerliyor sabahtan beri istanbuldan buraya(kocaeli) ulaşamadı hala yağmasını bekliyorum.