dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Ve dinleyip uyumayı en çok sevdiğim ses paylaşmadan olmaz :)

Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bu sesle uyumayı deneyin çok huzurlu oluyor

Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ben hislerime hep guvenmişimdir biliyordum zaten bu salgının başımıza çok bela olacagini

Bitti mi tamam mısınız? Buradan nereye gidiyoruz? Ha pardon taam taaam mola.

Havalarinsesi turizmin değerli yolcuları iki saatlik çay-yemek-ihtiyaç molası veriyoruz Lütfen bu sürede ihtiyaçlarınızı gideriniz 00.30 GFS güncellemesinde sinerjinize ihtiyaç var,görüşmek üzere. :)

Vede insanın sessizliğe de ihtiyaci oluyor tamamen strese ilaç gibi geliyor. Bu yüzden her zaman yalnızlığı tercih etmişimdir o yüzden evlenmeyide düşünmüyorum yalnız yaşamayı seviyorum sevmeye de devam edeceğim

İyi akşamlar dilerim dostlarım umarım gününüz güzel geçmiştir ki ben umut ediyorum.

Mutlu olmanın bir sırrıda kafaya takmamak olmalı bana göre psikoloji sağlamsa gerisi her zaman geliyor zaten...

İyi akşamlar dilerim her zaman mutlu kalın

herkesin kendine göre derdi vardır önemli olan onu yenmektir. Bazen hiç beklenmedik şeylerle imtihan ediliriz hayat zor başarması kolay değil ama her insan bana göre güçlüdür sadece o gücü nasıl kullanacağımızı bazen Bilemiyoruz ben Allaha inanmıyorum ama yinede söyleyeyim ona sığınarak kendimizi iyi hissetirebiliriz olması gereken şeyleri yaparsak gerisi her zaman gelir :) ben yıllarca dert ettim başaramadım, başaramadım, ama en sonunda yenebildim sıkıntılarımı şimdi sıcacık yattığımda çayımı içiyor hayatımı güzel yaşıyorum bu saatten sonra size kim ne derse desin boşverin siz değerlisiniz hayatın ayrıntılarına dikkat edin bir kış gecesi kar yağıyor ve pencereden izleyip mutlu oluyorsunuz değil mi işte böyle güzelliklerde var hayatta hep negatif şeylere odaklanırsak hayat bize zor gelir arada sırada pozitif yöndende bakmak gerekiyor insanın ortalama 70 75 sene ömrü oluyor bu kısacık hayatta birbirimizi küçümsemenin, aldatmanın,kavga etmenin hiç bir anlamı yok