10 cm görürsünüz rahat
İnanmam yemezler 😃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur10 cm görürsünüz rahat
İnanmam yemezler 😃
Tatile falan gerek yok yağış Anadolu yakasının kuzey kesimleri hariç zayıf görünüyor
Kocaeli gölcük ne olur
Aya nikola sana hayranım dostum..
Adam ya 🙂🙂
Hava Tahmincisi sen havaturkadan mı geldin
dün yazan kişinin Salih olduğunu nasıl anladınız ulaş cengizin
Kayıt olduğunda ıp adresin gözüküyor
İyi günler herkese..
dark and cold attığın müziğe erisemedim nedense..
Twitter hesabımdan paylaşmıştım bu müziği sizde dinleyin bağımlılık yapar 😃😃😃
Kedi dostumuzla biraz oynadık
Whisper abim benim ile özelden konuştu yeterince ikna oldum kusura bakmayın tekrardan alıngan bir insanım
dark and cold yanlış oldu ama..
Kendine de bize de haksızlık ediyorsun abim..
Kimse sana veya bir başkasına anladığın tarzda yaklaşmaz,yazamaz,yazmaz, düşünmez..
Kal biz seni severiz
bir şey bilemiyorum abi tek bildiğim bu gece sıkıntıdan uyuyamacağım bu forumdaki son mesajımdı müsade bana
siz beni sevmediniz ben ama her zaman o aptal kafamla sizi sevdim saydım, yıllar sonra gerçekten iyi arkadaşlarım abilerim oldu dedim. Ama yine aynı noktaya geldim. benim sığınacak hiç kimsem yok ailem bile beni sevmiyor onlar bana bakmak zorunda olduğu için bana katlanmak zorundalar hayatta kalmaya çalışan suriyeli aç çocuklardan farkım yokmuş gibi hissediyorum. Bir kere size inandım kendimede şans verdim yine olmadı.. Bunları ağlayarak yazdığımdan emin olabilirsiniz. Ben hepinizi kardeşim olarak gördüm o kadar mutluydum ki beni seven abilerim kardeşlerim oldu diye o kadar derdim olmasına rağmen bana destek olurlar dedim bir cacık olmayan aileme bin basarlar dedim ama yanılmışım. Buraya kadarmış bunu anladım
BANA BU ZAMANA KADAR YAPTIĞINIZ TEK İYİLİK BİR İNSANI NASIL SEVİLECEĞİNİ ÖĞRETTİNİZ BUNUN İÇİNDE TEŞEKKÜRLER. BANA MÜSADE
Güzel abim
Sana sormamış ama .. Karşımıza çıkıyor demiş..
Özellikle beni niye etiketleyip bu 2. Sınıf sorusunu ortaya koyuyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kusura bakmada benimle alay mı ediyorsun bana bu soruyu sorarak zekamla alay ediyorsun galiba
Burada hava kapalı olduğundan ayaz olmuyor sıcaklık 6 derece.