Meteocil'den 850 hpa haritasını hangi gün ve saat sana lazımsa onu indir. Sonra yakınlaştır Yusuf.
Kafa çalışmıyor işte abi,😃😃
Bu arada size iyi haberim var istanbulda Kar yarın akşam başlayabilirmiş başka forumdaki ustalar söyledi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMeteocil'den 850 hpa haritasını hangi gün ve saat sana lazımsa onu indir. Sonra yakınlaştır Yusuf.
Kafa çalışmıyor işte abi,😃😃
Bu arada size iyi haberim var istanbulda Kar yarın akşam başlayabilirmiş başka forumdaki ustalar söyledi.
850 hPa sıcaklık haritasına yakından nasıl bakıyorduk link atar mısınız
Merak ediyorum bir adam öldürmek eğer suç olmasaydı toplumun yüzde kaçı bu cinayetleri işlerdi
23 ünde yağış ortaya çıktı şimdi ise gfs den yağışları 23 ü icin dahada arttırmasını bekliyorum bakalım ne gibi bir çıktı sunacak
Bu müzik çok hoşuma gitti nedense ![]()
Bugün gerçekten sıkıcı bir gün.. Oturduğum yerde ruhum bedenimden ayrılıp tanrıya gidecek gibi hissediyorum.
tamamen kurumların açıklamasına bağlı okulların tatil edilip edilmeyeceği .
Eren kocaeli gölcük yağış durumu ne 23 ü için kanka bende meteoicel sitesi açılmıyorda
İstanbul'a 23 ünde yogun kar veren senaryolar turemeye başladı
Kocaeli gölcük ne durumda bakmadım ben modele
Günaydınlar efendim..
Hadi gfs şu güncellemeyi Bi yapta yatayım çok uykum geldi 🙂
21 22 Aralık için yağışı düzeltme peşindeyim bir umut..
soğuk zayıfladı ama yinede kar yapar bence
Bu havada çok güzel uyunur Yusuf.
Uykum yok gelmiyor ki 🙂
Ve pazar gününüz güzel geçer umarım hayırlı olsun.
Arada bir üzüldüğüm oluyor ama değmediğini anlıyorum hayat işte bir sevindirir bir üzündürür.. Hepimizin en son gideceği yer toprağın altı..
Ben zaten hep normal üyeydim Yusuf, ne kimseyi kendimden üstün gördüm ne de kimseyi kendimden aşağıda gördüm. Yetki, rütbe gibi şeylerin benim için önemi yok.
Seni bu yüzden seviyorum kimseyi kendinden üstün görmeyen insanları çok severim