Sanırım benim beyin hava soğuk olunca aşk hormonu salgılıyor ben öyle anladım
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
UsTaD abi sana noldu moderatorlüğün gitmiş normal üye olmuşsun
-
2 dakika sulu kar yağışına şahit oldum ve kesti radardan baktığımda kütlenin devamı yok
-
Kocaelide sulu kar atıştırıyor
-
Bu müzikte çok güzel geceleri dinliyorum
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kışın soğuk özellikle karlı havada dinlerken çok huzur veriyor müzik. Hele gece yarısı herkes uyurken enfes duygu veriyor
-
Müzik kişisel beğenidir Yusuf..
Benim gözümde karmaşa canlandırdı,sana da başka hisler verebilir..
Bana söyle hissettiriyor kışın soğuk yağmurlu veya karlı havada dışarıda hayatta kalmaya çalışıyorsun anıların aklına geliyor ağlayarak öylece yürüyorsun ağacın dibine yaslanıp ağlıyorsun o sırada çok kötü yağmur yağıyor
-
Bu piano müziği size ne hissettiriyor?
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Aydınlığın kararmış haliyim ben..
-
Pubg new state kullanıcı adım : Aya_nikola
Oynayan eklesin beni..
-
Yoktur bence varsa da 1836-2021 arasında max 5 tane falandır
İyiymiş o zaman havada kar ı garantiledik.
-
Hiç kar almadan bitirdiğimiz kış oldu mu İstanbulda
-
Yıllardır Model Takip Ederim Bilirim Modelleri
Ben sana modellerden anlamıyorsun demiyorum ki hepimiz zamanında gfs nin oyunlarına kandık tedbirli ol demek istiyorum
-
Şu Önümüzdeki Periyodu Bi Atlatalım Yeni Yıl İnşallah Ülkemiz Adına Güzel Sistemler Getirir😊😊
Hepimiz biliyoruz ki gfs bizi kandırıyor! Gfs nin bu oyunlarına sakın ama sakın kanma! Gönül hırsızıdır kendisi kar paylaşımcılığını sevmez..
-
Bir şey farkettim istersen 850 hpada - 12 girsin rüzgar olmadığı zaman soğuğu hissetmiyorsun