Bu arada ben ekşi sözlüğe kayıt olmaya çalışıyorum nicki bir türlü kabul etmiyor ne yapmam lazım ki kabul etsin
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
gün batımında kızıl bulutlar ve lodos
En sevdiğim şeylerden biride bu
-
Pazartesi gecesi güzel lodos fırtınası olacak rüzgar sesi ile uyumayı çok severim pencereden vuuu diye çıkan ses çok huzur veriyor bana.
-
İyi akşamlar dilerim kıymetli dostlarım, kıymetli abilerim, mutlu olun mutlu kalın
-
Hayatımda ilk defa boza içtim fena değilmiş aslında
-
Gülmedim ama şaşırdım sadece Yusuf
Neden abi
-
Aaaa
aynı karaktere aşık olmuşuzzz
Gördükçe bitiyorum
-
Buna aşığım 😍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bişey sorucam ama gülmeyin
Ben pubg karekterine aşık oldum normal mi
-
İyi öğlenler
bu sabah işlerim vardı okula gitmedim öğlenden sonra gitmeyi planlıyorum birazdan giderim
-
İyi akşamlar kardeşlerim,abilerim,ablalarım,anneanelerim,dedelerim, torunlarım, kayınvalidenlerim, teyzelerim, amcalarım,
-
Sabah işe gidiyorsun insanların birbiriyle konuştuğunu görüyorsun arabalar her taraftan geçiyor gün henüz aydınlanmamış üşüyorsun kimin kimsen yok sonra tekrar insanlara bakıyorsun baktıkça yalnızlığının gövdesi dahada şişiyor akşamları evin içerisinde kulakları sağır edermişcesine bir sessizlik oluyor, yatıyorsun dışarıdan köpeklerin havlama sessi geliyor oda kapkaranlık duvardaki gölgene dikkatlice bakıyorsun ve yeniden hatırlıyorsun ki yalnız öleceksin.. Uyuyorsun, uyanıyorsun birden bire gecenin karanlığında sabah ezanı okunuyor dışarıda yağmur rüzgar. Rüzgarın camdan çıkardığı ses sana yalnızlığı dahada hatırlatıyor sonra o yağmurda yürüyorsun yürüdükçe ağlayasın geliyor şimşekler çakıyor gök gürlüyor kapşonunu kapatıp sessiz bir şekilde yürüyorsun ,ellerin,gözlerin,ayakların,aklın, bunların hepsinin yaratıcının eseri olduğunu hatırladıkça da mutlu oluyorsun. Kim bilir belkide senin için en hayırlısı olan buydu :)...
-
Hırsla alaka bir durum .
İçimden bir ses senin kapasiten bu kadar yapamazsın diyor bende kendime bu iş bitecek diyorum her defasında kaybediyorum kaybettikçe daha da hırslanıyorum
-
Bir şey soracağım bir oyuna bağımlıyken kaybettiğinde sinirlenmek o oyundan zevk alamadığını mi gösterir öyleyse oyunu aşırı ciddiye alıp sinirlenmek sinirleneceğini bile bile o oyunu oynamaya devam etmek bir hastalık mıdır yada psikolojiye ne gibi etkisi olabilir.
-
Bir Ertuğrul Gazi oğlu osmanın sözüyle iyi geceler dilerim
""zalime merhamet mazluma zulümdür" 😎