Bu model sahiplerinin güncelleme saatinde modelde ufak tefek oynamalarla bizimle dalga geçtiğinden şüphe ediyorum böyle bir şey mümkün mü
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
İşte adam gibi adam bir sistem! Dek bantlarının vurmasıyla tüm kocaeli ayaklandı! 50 cm ye yakın örtü oluştu..
-
Akıllısı bizi bulmaz delisi...
Üyeliğini niye kabul ediyorsunuz ki gelip buraya yazıyor açtığı hesapları kabul etmeyin bana öyle yapıyordunuz
-
Evet arkadaşlar, beyler, bayanlar gfs hazretleri çok uzun vadede bir sistem verdi ve 1 2 ocak kar yağışlı. AMA BİZ İNANDIK MI TABİİ Kİ HAYIR! gfs istediği kadar çalsın oynasın bu görüntülere 1 hafta kalaya kadar asla ama asla inanmayacağım bunda kararlıyım.
-
Bana havanın 850 hpada - 4 izoterminin girmesine rağmen 15 derece hissetmemin sebebi kilo almam olabilir mi geçen sene 48 49 kiloydum bu sene 62 kilo oldum
-
@Salihh geçmiş olsun cezalı üyesin
-
Ekşi sözlükten mi alıntı yaptın hocam bunu :'D
Yok bir hava forumunda paylaşılmış oradan alıntıladım
-
Canım çok sıkkın ya kocaeli istanbula nazaran daha sıcak gibi geliyor bana sıcaklığa bakıyorum 4 derece diyor ama sanki 15 derece gibi en çokta İstanbul kar alırken kocaelinin yağmur almasından korkuyorum moralim çok bozuk ne oldu böyle bu sene sıcak gidiyor kocaeli gölcük
Bunun böyle olmasının sebebi ne
-
Başkası kufur etse birsey demiyonuz ben en ufak bir eleştiri yapsam hemen ban
Salih abiciğim senin önceden de hataların oldu zaten uyarıları aldın bir de üstüne kavga çıkarınca uyarmaktan çok banlamaya doğru gidiyorlar anlatabildim mi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yine bozdun moralimizi yine mi almanyaya gitcek sistem Avrupa dediğin almanya
Salihciğim sakin ol nasıl olsa 10 15 gün sonra modeller yeni sistem görmeye başlar o zaman yeniden keyifli takiplerimiz olur bu zamana kadar bir çok efsaneyi kaçırdık ama eninde sonunda bir gün bir tanesi bizim olucak o zaman buralarda hep beraber eğleneceğiz şimdi 10 15 gün modellere bakmaya ara verelim önümüzde koskoca ocak şubat ayı var kırılma daralmaca yok söz mü?
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
korktuğum şey ise karlı sistemlerde bile kocaelinin yağmur almasından korkuyorum bu sene bariz sıcak ilerliyor istanbula göre
-
Size tuhaf gelebilir ama sanki benim konumum bu sene istanbula göre 4 5 derece daha sıcak oluyor bunu farketmeye başladım bu saatlerde grapuel olması lazım ama yağmurdan başka bir şey olmuyor benim konumum neden böyle oldu bu sene
-
Hayvan sevgimiz eksik olmaz tarçınla biraz oynadık.. 🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.