Gfs inat etti benim sistemi göstermiyor, 8-12 eylül tarihleri arası sürekli en sıcak senaryoyu deniyor, çok sinir oldum şuan 🤣🤣 gerçekleri gösterse aslında o tarihlerde serinleme var. Diyagram o tarihler için 850 hpada düşüşler gösterirken gfs ana güncellemesi gerçekleri saklıyor. Sürekli bir kıskanç ruh haliyle takılıyor bana hayırdır gfsye 🤣
Gfs sürekli sıcak çıkmasa daha iyi anlaşılacağım fakat sürekli en sıcak senaryoyu deniyor, şuan aynısını yapıyor hatta kırmızıları sokmuş ülkemize. Yine sıcak çıkacak, diyagram yine düşüşe geçecek.
mevsim normallerinin altına çekecek beklemiyorum eylülün 2.yarısına kadar
Ağustos ayında gelecek olsaydı mevsim normalinin altına inerdi fakat eylülün mevsim normalleri biraz daha düşük sıcaklıkta olduğu için evet mevsim normaline altına inmeyebilir ama aylar sonra ilk defa 26 derecenin altına ineriz.
herkeste böyle mi bilmiyorum ama bu sene kar hasretim geçmiş yıllara göre 5 kat daha fazla. sanırım bunun sebebi koskoca 2024 sezonunda 1-2 kez kısa süreli seyirlik ince ince yağan kar dışında hiçbirsey gormemekti. Uludağ'a çıkmaya değmeyecek kadar çöp bir kıştı. Bir an önce 30 derece ve üzerindeki günlere veda edip önce serin, yağışlı fırtınalı günlere, ardından Aralık itibariyle soğuk ve karlı günlere kavuşuruz 🙏 Ciddi anlamda yaz atosferine zerre tahammül kalmadı 😐 kar videolarına bakarak hasret gidermeye devam