Konya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Olmamış bence,21 22 Aralık sistemini gfs bozdu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Olmamış bence,21 22 Aralık sistemini gfs bozdu
Günaydınlar efendim bugün nasılsınız iyi misiniz? Ben iyiyim ama biraz şok oldum az önce gfs ye baktım bir de ne göreyim! 21 22 aralıktaki soğuğu ve yağışı azaltmış 4 senedir ben hayatımda böyle bir kazık görmedim ama neyse ki güçlü bir sistem değildi çokta önemi yok havada kar görmek ister miydim isterdim tabii. Neyse ecwmf 21 22 Aralık sistemini aynı potansiyelde vermeye devam ediyor birazdan gfs güncellemesi başlayacak bakalım bu sefer nasıl bir çıktı sunacak bizlere efendim..
Hazır olun heyecanlanmayın beklentiniz yüksek olmasın işte o zaman kafanız rahat olur efendim..
Dekler Bizi teğet geçer anadolu tarafından geçebilir yada anadolu yakası daha çok etkilenebilir avrupa yakası ezelden beridir şanssız bu konuda
Avrupa tarafını bilemiyorum ben kocaelide oturuyorum o yüzden dek konusunda şanslı konumdayım ama umarım Avrupa yakası Anadolu yakası ayırt etmeden tüm İstanbul iyi kar alır.
Kuru soğuk yiyip yıldız sayacağız %95 ihtimalle
O kadar soğuğa Karadeniz tepkisiz kalmaz bence. Ufak tefek deniz etkisi karlar görülebilir benim bildiğim kadarıyla
Zaman geçmek bilmiyor bir an önce gfs gece güncellemesi başlasa da şu ayın 21 22 si deki yağış durumunu kontrol etsem
Bende 50-55 çift vardı.
Saatler sürerdi bakımları..Bir boş dükkan kiralamak zorunda kalmıştım.
Allah bereket versin çok para da kazandım kuşlardan..
Bakım takip zor..Birde gaddar hayvanlardır gagaları kartal pençesi gibidir bazen aman dikkat.
Bir şey sorucam whisper abi kuşu elime aldığımda beni hiç ıssırmıyor neden?
Eski beslediğim kuşlar geldi aklıma dayı bende az beslemedim. dark and cold hocam bu muhabbet kuşları çok hassas cereyana çok dikkat et evde, sağlıklı yaşları olsun
2015 yılında aldık bu kuşu 7 yıl olacak neredeyse hala yaşıyor
Kuşla arkadas oldum resmen ben eve gelince çıldırıyor gagasını yediğim çok şirin
Whisper abi sabah çekmiştim sana selamı var Çakırın 😃😃
Tahminlere göre bu geceden itibaren daha soğuk hava geliyor 4 gün sonrada kar yapacak kadar bir soğuk bir hava giriş yapacak ülkemize.
istanbulda 21 Aralık akşamından itibaren Anadolu yakası daha şanslı olmak üzere havada kar görecek tabii bende en şanslı yerlerdenim kocaelide olduğum için mutluyum gururluyum YAŞASIN KOCAELİ,YAŞASIN KOCAELİ 😃😃😃
Sırf ayın 21 22 si için gece güncellemesini takip edeceğim yağışı bir tık kuvvetlendirmesini umuyorum daha iyi bir görsel şölen peşindeyim.
Hasta olmayacağımı bilsem pencere açık uyurdum çok seviyorum soğuk havayı.
Bir daha üyelik silinmez İnşaALLAH
Kardeşim.
Yok abi bir hata etmem merak etme
Üzüldüğümüz şey sistem değil zaten. Modellerin başta efsane verip sonra bozması. Her sene yaşadığımız bir durum yani
Tamamda zaten Aralık ayın için böyle ekstrem sistem gelmesede olurdu ben bunu anlatmaya çalışıyorum bu yüzden ben şahsen üzülmedim daha ilk kaybedişimizde herkes ağladı az sabırlı olun bunun ocak şubatı var 21 22 aralıkta havada kar yağışı olucak daha ne İstiyorsunuz yanii