Yağmur başladı dedim hasret giderebilecegim sonunda dedim evet yağdı yağdı ama bilin kaç dakika!
5 dakika sonra neredeyse kesti şuan çiselemeden başka bir şey yok..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYağmur başladı dedim hasret giderebilecegim sonunda dedim evet yağdı yağdı ama bilin kaç dakika!
5 dakika sonra neredeyse kesti şuan çiselemeden başka bir şey yok..
Tatlı şeyleri fazla yiyemiyorum bunu bildiğim halde gözüm aç oluyor sonrada fazla alıyorum..
Tam 3 tane kek aldım ilkinde kestim yemeyi.. Göz aç mide müsait değil 😃
Bu arada yağış başladı dışarıda sepserin pencere açık uyuyasım var
Reis sen konum değiştir hem kendini hem bizi bu zulümden kurtar
Ben izmirde oturmuyorum ki kocaelide oturuyorum kar ve yağış açısından menmun olduğum şehir nasıl konum değiştireyim hem istesem bile değiştiremem
Of ya izmire kar yokmu
Bilhassa İzmire kolay kolay kar yağmadığını bilmen gerek
İyi akşamlar dilerim kardeşlerim..
Bu yağış kütleleri çok yavaş ilerliyor sabahtan beri istanbuldan buraya(kocaeli) ulaşamadı hala yağmasını bekliyorum.
Ve dinleyip uyumayı en çok sevdiğim ses paylaşmadan olmaz ![]()
Bu sesle uyumayı deneyin çok huzurlu oluyor
Daha Çok GösterBu forumda tek başına bu hastalığı ciddiye alan,hatta her mesajıyla bizleri "yeter artık yazma "dedirtecek kadar ısrarla yazan,korkan, telaşa kapılan ve ileriye dönük de "ya çok salgına, ölüme sebep olursa?aileme bana bir şey olursa?"diye sorular soran sadece ve sadece aklımda kaldığı kadarıyla dark and cold idi..
Kime sorsak "yok canım daha neler "denilebilecek herşey oldu ve olmaya da devam ediyor.
200 üstü her gün can kaybı,belli saatlerde yasaklar,bize has olan el öpmek, tokalaşmak, sarılmak, büyüklerin ziyaretleri,bayramlar,toplu düğün dernek,namazlar hepsini de bir ara terk ettik.
Hala da tereddütle yaklaşıyoruz her şeye.
Maalesef bizler her alışıla gelmiş salgınları göz önüne alarak ,benzer dedik,gelmez dedik,olmaz dedik..
Daha kötüsü olmadan inşallah bitsin gitsin..Biter mı?yada bizimle yaşamaya devam mı eder ?
Ben hislerime hep guvenmişimdir biliyordum zaten bu salgının başımıza çok bela olacagini
Şu adamdaki karizmaya bakın be
Bitti mi tamam mısınız? Buradan nereye gidiyoruz? Ha pardon taam taaam mola.
Havalarinsesi turizmin değerli yolcuları iki saatlik çay-yemek-ihtiyaç molası veriyoruz Lütfen bu sürede ihtiyaçlarınızı gideriniz 00.30 GFS güncellemesinde sinerjinize ihtiyaç var,görüşmek üzere. ![]()
Kerem Ökten abi beni twitterdan neden engelledin
asıl sistem 27 aralıkta
Ayrıca artık ocak ortasına kadar soğuk taraftayiz
Oo Salih değişmişsin gelişme var sende 😃
Yalnız yaz geldi dedik aradan kaç ay geçti yine kış mevsimine merhaba dedik bu normal bir şey ama zamanın bu kadar hızlı geçmesi normal değil
İyi akşamlar modellerde heyecan verici güncellemeler oluyor umarım Aralık sonu gibi bir kar yağar İstanbul kocaeli çevrelerinde.