Kuzeyimizde soğuklar genişlemeye ve güçlenmeye başladı uzun vadede sonbaharın gelmesi için katkıda bulunur.
Bugünün görüntüsü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
3 eylülün görüntüsü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kuzeyimizde soğuklar genişlemeye ve güçlenmeye başladı uzun vadede sonbaharın gelmesi için katkıda bulunur.
Bugünün görüntüsü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 3 eylülün görüntüsü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bir tık kuzeyimizi bir sürü serin hava yalıyor, bir türlü güzel basınç dizilimi yakalayamıyoruz.
-
Bir iki hafta sonra artık algılarımız sonbahar moduna geçer.
-
Radardan konumuma kırmızı kütle yaklaşıyor, şiddetli yağış merkezinin tam ortasındayken hafif yağış dışında Bir şey olmuyor bugün 2 oldu bu durum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim sistemi verdi.. Ama daha çok değişir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Teşekkür ederim tüm forumdaslara arkadaslara abilere kardeşlere hep birlikte olsun nice yaşlara umarım bununla beraber hos geldin 20 yaş 10lu yaşlar geride kaldı :)) Rank yükselmis gibi..
Doğum günün kutlu olsun
-
Herkesin tahmini kendinedir, ay ortasından sonra 3. Haftaya doğru hala serinleme bekliyorum. Ama kuvvetli olup olmaması hakkında emin değilim.
-
Farkında mısınız bilmiyorum, fakat yaz mevsiminin son ay'ının ilk 5 gününü çok hızlı bitirdik. Her geçen gün sonbahar daha da yaklaşıyor. Güzel günlere az kaldı heyecanla bekliyoruz kuzeyden gelen ilk sonbahar havasını.
-
Konumuma turuncu kütle geldiği zaman güneşli havada hafif yağmur atıyordu bunun gerçekçi bir açıklaması var mı? Ve bu bir kez değil 2 yaz sezonundan beri oluyor.
-
Yolların ağaçların çimenlerin yüzeyini ıslatarak birde güzel nem yapmaz mı
-
Daha da beter haberle geri bildirim yaparak diyorum ki turuncu kütle konuma girmiş, ama hafif yağış dışında bir şey yok kimler benimle dalga geçiyor bilmiyorum bu kadarıda tesadüf olamaz
-
Yani bu kadarda Olmaz dibimde gelişen hücre bana aşırı yaklaşmışken zayıfladı bu nedir yeter da