Müsaitsen önemli gördüğün saatleri model konusunda paylaş istersen
Tamamdır.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMüsaitsen önemli gördüğün saatleri model konusunda paylaş istersen
Tamamdır.
Gfs güncelleniyor ağustosun ilk günleri en az +12 sokması muhtemel.
Diyagramda +8 sokan senaryo dahi var, potansiyel olarak mevsimine göre oldukça kuvvetli serinleme alabiliriz ağustosun ilk günleri... Kimse demeden tahminimi yapayımda başarıyı sağlayalım...
Vantilatörün karşısından çekildiğin an sıcaklıyorsun.
Ara mevsimler nasıl oluşur
Sonbahar: Sibirya, kutup ve İzlanda da soğuklar ağustos sonu genişlemeye ve kuvvetlenmeye başlar Eylül'ün 3.haftasından itibaren Afrika ve basra yüksek basıncı zayıflar ve sıcaklar gücünü azaltır. Halihazırda kuzeyde biriken ve güçlenen soğuk hava uygun basınç dizilimleri ile ülkemize serin havaları getirir. Ve yaz mevsimi hayatını kaybeder
İlkbahar: Kuzeydeki soğuk havalar zayıflamaya başlar ve Afrika ve basra yüksek basıncı uyanmaya ve kuvvetlenmeye başlar Afrika ülkelerinde sıcaklıklar aşırı artarken ülkemize oralardan ılık hava atakları gelir fakat kuzeydeki soğuk havalar yeteri kadar zayıflamadığı için arada sırada ülkeye soğuk hava dalgaları giriş yapar.
Karaya geçtiğinde bana gelir mi gelmez mi ancak kestirebilirim.
Karaya girdi zayıflasada hala tatmin edici, geliş yönü çok uygun. Sadece buraya gelene kadar daha fazla zayıflamaması lazım.
Erkenden heyecanlanmayacağım kesin en güçlü tarafını 10 km farkla kaçıracağım ya da konumuma gelince zayıflayacak
Hayal edin, eylülün 2. Haftasına gelmişiz ve 850 hpada +5-+6 lar ülkemize giriyor sıcaklık 16-17 derece civarına sabitlenirken kuzeyden soğuk bir karayel esiyor ve her yer serinliyor hatta insanlar üşüyor uzun kollu kıyafetlerimizi dahi giyiyoruz. Kısa kollu tişörtle gezenler çok üşüyor.
Canlı yayında plants VS zombies 2 oynuyorum
İyi akşamlar
Kuzeyden tam serin hava girecek yüksek basınç engel oluyor ya.
Umarım gece yarısı oraj yüzünden uyanmam, aslında uyanmayı çok isterdim ama uyku problemim olunca bu durum benim için sıkıntı yaratıyor yoksa bende atmosfer manyağı olarak sabahlardım sırf oraja şahit olmak için
Eylül olmazsa ekimde sonbahar mevsiminin ilk serin havası geldiğinde benden mutlusu olmayacak. O günü sabırsızlıkla bekliyorum...
Eğer kaçarsa kötü şeyler söyleyeceğim.