Ama ben hayret ettim..
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yaklaşık yarım saat önce bir yıldırım çaktı bir ses geldi size anlatamam
-
Yok artık. 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sistemin olduğu gün mü olacaktı yani.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağmur yağıyor, vallahi billahi özlemişim. Yemin ederim çok mutlu oldum.
-
La ilahe illallah
-
Bu sene neden 850 hpada +12 felan göremiyorum. Eskiden 1-2 günlük serinleme olurdu yazın artık o'da yok
Bunu yazdıktan sonra görmek istediğim görüntüleri görmeye başladım, kesinlikle birileri çok ağır entrika yapıyor bize😅
-
Cuma öğleden sonra kuvvetli poyraz ve 25-26 derece hava sıcaklığı, rüzgarla birlikte daha serin hissederiz havayı.
Bu sene neden 850 hpada +12 felan göremiyorum. Eskiden 1-2 günlük serinleme olurdu yazın artık o'da yok
-
Akşam olmasına rağmen gölcük 29 derece.
-
O 40 derece gelir mi ya sıcağı zaten sevmem o kadar sıcakta eririm zaten
Gelir mi deme bu coğrafyada her şey olur aman hocam düşman başına.
-
Kış ve sonbahar mevsimini 2 ayda özledim, umarım bu yaz zaman hızlı geçerde bir an önce kavuşuruz bizim atmosfer aşkımız farklıdır, benzersiz bir aşka sahibiz😅😎
-
Gözlerim 850 hpada +10 +12 leri arıyor.
-
Son 2-3 gündür özellikle akşam vakti sıcaklıyorum. Çok can sıkıcı bir durum şu 3-4 ay nasıl geçecek bilmiyorum kısa sürede İlallah ettirdi bu havalar beni.
-
Radarda sıkıntı vardır Yusuf
Abi arada bir erişime açıyorlar 2 gün sonra yine pat bakım moduna alıyorlar nasıl iş anlamadım sistemsel bir hata vardır bence onla alakası yok o kadar yazılım ustası aylarca bir sorunu çözemez mi ya