İlkbahar yağışları sonbahar soğukları gibi bişey
Mayıs orajları gibi bir şey
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİlkbahar yağışları sonbahar soğukları gibi bişey
Mayıs orajları gibi bir şey
Bu gece saatlerinden itibaren batıdan başlayarak ülkenin her noktasında yağışlar başlıyor detayları bölge konularında sorabilirsiniz.
Oraj yağışları olacak eren. Aksiyon var
Yarın haziran temmuz yağışları göreceğiz bir squal line hattı bizi bekliyor
Bir daha düşman başına böyle bir kış.
tavırlarımı, insanın kişiliğine göre belirlerim eğer kötü bir insansa firavuna benzerim, eğer çok iyi insansa İstanbul beyefendisi olurum.. İşte sizin kim olduğunuzu size karşı olan tavırlarımla anlayabilirsiniz.
-8 sokmayı başarmışız ama yağış Kocaeli için az ve kısa süreli.
Babamın Facebook hesabında 2013-2015 arası yıllardan kalma çocukluk fotoğraflarımı gördüm, fotoğraflarda hep yüzüm gülmüş gerçekten çok mutluymuşum. Küçük kardeşimin kel kafasıyla falan çok oynardım, hatırladım😂😂😂😂 bir ocak ayı sonu TV'de o ses Türkiye jürilerinin neşe saçtığı bir akşamda dikkatimi anlık olarak pencereye verdiğim zaman, ne güzelde kar yağdığına şahit olmuştum öyle ![]()
Bende bu sefer olacak mı acaba dedim ana senaryo yalnız takılmış. En soğuk senaryo buyur buradan yak, bir sonraki güncellemede de yine aynısını verse bu sefer ortalamada düşer mi diyeceğim ama inşallah.
24 şubatta dışarı şortla çıkılır mı? çıkılıyormuşThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ayakkabılar fena.. 🔥
Normal öyle olması,eskidi kar ywrde dura dura
Tam karsambaç yapmalık, kar buza dönünce karsambaç yapılır
Güzel Güzel,bundan iyisi Şam'da kayısı derler..
Gözün aydın olsun Yusuf
Kar topu yapılmıyor abi, görmüş olduğun karların tamamı buza dönmüş durumda taş gibiler.
Kar tepeye uğradık bu kadar kar kalınlığı vardı.
Kargo göndermek için 8kg ağırlığında bir koli ile 1.5 km yol yürüdüm sonra kargo+ gönderim ücreti toplamı 500 lira tutunca kabul etmediler. aynı koli ile 1.5 km aynı yolu geri yürüdüm mahvoldum, nasıl yoruldum nasıl bir bilseniz... Yolda kendi kendime konuştum, mahvoldum şafağa ulaşamayacağım gibisinden... milletin dikkatini çekmedim iyi ki.. Deli olurduk sonra 😀
Aslında 8 kg bir şey değilde kutu çok geniş olduğu için daha ağır hissiyat verdi fizik kuralları gereği
Mart sonu nisan başında değiliz ki gfs.
Sizce telefonumun tasarımı nasıl ve hangi model? Daha önce paylaşmıştım, yeni gelen arkadaşlara olsun bu sorum o halde.