Nasıl ya 87gelmiyor mu hocam
![]()
Şubat sonuna doğru gireceğimiz dönemin öncü oluşumlarının başlayacağını söylüyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNasıl ya 87gelmiyor mu hocam
![]()
Şubat sonuna doğru gireceğimiz dönemin öncü oluşumlarının başlayacağını söylüyor.
Yıllardır bende bu işin içinde olduğumdan medyada yapılan haberlerin ne kadarı doğru, yanlış farkındayım. Normal bir Türk vatandaşı gibi yalan yanlış Meteoroloji içerikli haberlere inanmıyorum, çok şükür cahil değiliz
Bende anlattım uzun vadeli tahmincimize bak 1987 çok iddialı bir tahmin diye, Dedi ben iddialıyım yapacak bir şey yok bende hadi inşallah dedim.
Model takibi yapmayalım o zaman senin bu yorumuna göre
Bence bir süre fazla bakmayalım
Önce ki ne göre iyi
Sinekten yağ çıkarma eren,genel durumumuz sıkıntı.
Yahu ay ortası en azından hafif soğuklar verirdin, şimdi ekim ayarında serin hava veriyorsun Allah seni ne etmesin gfs elbet yargılanacaksın, en azından 0 izotermi soksaydında mevsim ortalamalarında ilerleseydik, sen şimdi bizi şubat 3. Haftaya muhtaç bıraktın ya elbet hesaplaşacağız...
Genelde bahar havaları mart sonunda başlıyor, yanii mart ayımız da uzatmaları oynayacağız her kış olduğu gibi.
Mart kazma kürek yaktıracak diyorlar
Bakalım indeksler ne diyor buna
Bir forumdan usta bir uzun vadeli tahminci 1987 gibi oluşumlar bekliyor martta
Odamdan bildiriyorum Sıcaklık 23.8 derece %64 nem oranı
Benim oda 19.5- 20 derece felandır.
Pazar günü İngiltereden amcamlar gelecek, yanında İngiltereli eşide var. Bari iklimimizle rezil olmayalım diyeceğimde modellere göre o gün hava ılık. 😅
Uzun vadede olsa oha diyorum şubat sonuna doğru 28 dereceler vermiş İstanbul gibi bir şehir için. Hava tam anlamıyla sıcak olur gündüz kısa kolluyla bile y terlersin hatta nem yüksekse kabus gibi bir 25 şubat günü olur.
İyi akşamlar.
Hele şuna bak hele, soğuğun merkezi Balkanlara kadar yaklaşıyor ne hikmetse sınırımızdan içeri giremiyor...
Yoklama kaçağı olarak aranıyordum jandarma komutanlığına gittim 15 gün serbest bırakıldım kısa süre içerisinde hastalığımı askerlik şubesinde belirteceğim
Git yap kardeşim. Teslim ol bir an önce
hastalığım yüzünden gidemeyeceğim askere, bir kaç güne asker şubesine gidip durumunu anlatacağım muaf olacağım askerden.