Kışı beklerken imtihan bekliyormuşuz.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Turuncu senaryo fena değilmiş
-
Dark and cold
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Benim yalnız olmadığımı yanımda olduğunuzu söyleyin.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bu neyin direnişi,ana senaryo??
Yeşil çizgi ana güncelleme çıktısı, beyaz çizgi ortalama göründüğü üzere ortalama aşağıya Fuşşşşşşşşş diye inerken yeşil çizgi bayağı üzerine çıkmış bu da demek oluyor ki ihtimali çok düşük olan bir senaryoyu denemiş ana senaryo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bende senden farksız değilim, çocukluğumuzun güzel günlerini mumla arıyoruz.
Her şey eskiden daha güzeldi, hele kışın bolca kar yağıp tatil haberlerini duymalarım.. Ağlayacağım şimdi..
-
Zaman değişti, kuşak değişti Yusuf.
Çok özlem duyuyorum abi yüreğime aşırı oturuyor.
-
Eskiden her şeye karşı daha iyi hissediyordum..
özellikle 1 lirayla 4 tane cips aldığım günler. Mustafa ve erenle bahçede çekirge avına çıktığımız ve parklarda saçıma kum döküp annemin bana dayak atarak banyoda yıkaması, akşam üstü yılmaz amcanın dışarıda bize dondurma dağıtması cipsten 50 çıtır para çıkıp bakkalı soymalarım ilkokul ve ortaokulda hocalarımızın bize karşı olan ilgisi. Abilerim ve tüm dostlarımın beni savunup sevmesi sayması.. şimdi her şeye karşı yabancıymışım gibi hissediyorum
-
Sıcak senaryo vermekte yine inadı tıttu Ay'ın 7 sinden sonra ortalamanın düşmesine rağmen yeşil çizgi yanii ana senaryomuz yukarılara tırmanmış.
-12 e değen senaryo bile var.
-
Yanlış tarihe bakmışım bu sefer yine sıcak çıkmış ortalama - 1 e inmiş sistem ihtimali yükseliyor yeşil çizgi ana senaryo beyaz renk ortalama bilmeyenler için söylüyorum.
Gfs dünden beri çekişmeli gidiyor dün 8-9 şubat için kar verirken diyagramında soğuk çıkmış görünüyordu. bu sabah sistemi vermemişti ama bu seferde sıcak çıkmıştı, bu öğlende sistemi yine vermedi ve çoğu senaryodan destek geldi.
-
gecenin karanlığını ve sessizliğini sevmek, belkide en iyi alışkanlıktır.
-
Sinan abi jules verne nin anlamı nedir? araştırdım da bi tane fransız yazarmış🤨
Google den anlamını araştıran ilk ve tek kişiyim sanırım.
Şaka şaka 😅😅😅😅