Hava çok soğuk, ilk defa pencereyi açtığımda odam bu kadar soğudu.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
500 hpa -42 850 hpa -10 -11 olursa olabilir.
2021 şubattı sanki ama emin değilim
-
Poyraz sana yaramaz Yusuf.
Batı karadenizden gelişip poyraz yönüyle esen rüzgarla kesintisiz yağış aldığım sistem vardı hangi yıldı unuttum.
-
Birde ben bu dek mekanizmasını beğenmedim evet büyük büyük geliyorlar ama çok uzak mesafeli ve benzer rotalardan geliyorlar. Sırf bu yüzden dün akşam toplasan 15 dakika kar görmüşümdür.
-
Ne var yani Avrupa yakasınada ver Kocaeliye de ne ayrımcılık yapıyorsun atmosfer...
-
Belli bir dbz aralığına kadar yağmur, o dbz aralığını geçtikten sonra kar oluyor.
-
Benimde uyku düzenim yerine geleli biraz oldu diyorumda bu gece kalsam mı yatsam mı acaba, bir kaç hafta daha düzenli yatsam daha mı mantıklı olur..
-
dark and cold Whisper abi halleder
Konudaki mesajları siliyorum haberin olsun
EyvAllah abi
-
Gfs nin ana senaryosu iki defa soğuk çıktı sinirlerimi bozuyor bu durum en kısa zamanda ortalamanın - 12 olması dileğiyle.
-
Burada böyle tüm gücümle tartışıyor gibi gözükebilirim ama güçlü gözükmeye çalışıyorum çünkü bunlara layık değilim.
-
1 tanesi 5 mg ise 4 saatte bir alsan 20 mg yatana kadar
Ben kaygı, kafaya takma gibi sorunlar için kullanıcam ilacı son zamanlarda dertliyim
-
5 mg kullan en az baktın fayda etmiyor mg yukselt
İlaç en fazla 5 mg zaten
-
Arkadaşlar ben burada tam olarak ne demek istediğini anlamadım özet geçer misiniz
NERVİUM, anksiyolitik olarak günde 2 veya 3 defa 5-30 mg dozlarında kullanılmalıdır. Akut alkol yoksunluğunda: gerekirse 2 ila 4 saat aralıklarla günde 5-20 mg, Sedatif hipnotik olarak: yatmadan önce, günde 5-15 mg kullanılmalıdır.
Akut alkol yoksunluğunda gün boyu 2-4 saat aralıklarla 5-20 mg kullanmak nedir öldürecekler mi insanı ben anlamadım özet geçin..
-
Arkadaşlar ben burada tam olarak ne demek istediğini anlamadım özet geçer misiniz
NERVİUM, anksiyolitik olarak günde 2 veya 3 defa 5-30 mg dozlarında kullanılmalıdır. Akut alkol yoksunluğunda: gerekirse 2 ila 4 saat aralıklarla günde 5-20 mg, Sedatif hipnotik olarak: yatmadan önce, günde 5-15 mg kullanılmalıdır.
-
Ben bu sistemde hiç grapuel görmedim kky ve kar gördüm sadece