Ben bir kaç gün önce bunun için mi heyecanlı olup mahalleye tatlı dağıttım.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ne desem bilemedim ben bu dek mekanizmasını genel olarak beğenemedim evet büyük büyük geliyorlar, ama hem aralarında büyük mesafe var , hemde benzer rotalardan geliyorlar.
-
Sade yiyen bordo berelidir net .
Yoo gaayet lezzetli oluyor
-
Rezalet dibimden geçiyor kütle. Belki yağışı kar olarak alırdım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Koskoca 200 m rakımda iki dakika yağan kardan başka bir şey görmedim,inanılmaz ya

Rakımla ilgili bir şeyler değil, yağışın merkezinde olup olmadığın, hangi kısımlarından etkilendiğin önemli. Rakım sana avantaj olarak sadece sıcaklık olarak yansır.
-
Bu sistem beklentimin altında kaldı kesinlikle dün akşam 15-20 dakika saf kar gördüm bu kadar.
-
Yağmurla karışık sulu kar var.
-
Hafif rüzgar başladı kütlenin çok yakında olduğuna dair belirti bu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Saat 14-15 ten akşam 6-7 ye kadar bir şeyler kaparım sonrasında maalesef deklerden etkilenmem.
-
Benimde şansım saat 14-15 civarı artıyor modellere göre.
-
Bu kütleler denizden geçerken neden şekil değiştirip kısmen zayıflıyor anlam veremedim.
-
Hafifleyince yağmur kuvvetlenince lapa kara dönüyor.
-
Video var mı ?
Maalesef kısa sürdü çekemedim bir ufak atak daha olabilir yağarsa yine atarım video