Müsait bir yer olsa neler derdim de içime fena şekilde atıyorum şuan...
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yakaladığım ilk kütleden kar gördüm, gördüm görmedim ben pes ediyorum 2 hafta model incelemeyeğim o kadar nefret ettim ki bu sene anlatamam size.
-
Sıcaklıkta 5 derecede takılmış saf kar bekliyorduk sözde
-
Kocaeli'ye kütle geliyor takip et Sefa...
Ben tüm ciddiyetimle takip ediyorum özellikle ne yağacak merak ediyorum!!!!
-
Eğer ilerleyen saatlerde de kar yağmazsa ağzımı bozacağım ama siz bilmeyeceksiniz.
-
Saat 20:00 gibi artık İstanbul için kar vakti. Rüzgar yönü hafif yıldız hafif poyraz arası olacak.
Şuan gölcükte kky kara dönmedi hala hocam yahu. Ben kar beklerdim bu saate
-
Yağışın formatının düzelmesi lazım karla karışık yağmur var. İlerleyen saatlerde kar olur diye düşünüyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aslında sabırsızlıktan çok yağışın daha erken başlamasını istememdeki sebep uyku sorunum yeni yeni düzelmişken, gece geç yatıp uyku düzenimi bozmamak.
-
İstanbul akşam radara hazır olsun
Ben sabırsızım diye ecwmf ve icon yağışı akşam 8-10 civarında getirmiş konumum için 😅
-
Düşündüğüm gibi sağdan genişlemeye başladı daha fazlası olursa bir şeyler göreceğim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayat benim her anımı yaşşadıkçaaaa sevesim var aldırmam hiç yağmurlara benim güzel hatalarım var biraaaaaamnnn bile vazgeçmedim kendi yooollllhuuuuuuuuuuuuuuumdaaann
-
Genişlerse kar sulu kar veya karla karışık yağmur alabilirim. 3 tane yağış türü belirledim gelirse hangisi olacak acaba.
Benim konumumu akşam ilk kütleler güzel vuruyorda sonrası istikrarlı olmayacak gibi
-
20-21:00 civarı kar başlar kocaelide.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.