Yoo şaka değil ciddiyim gfs ile ecmwf e bakmıyorum
😅😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYoo şaka değil ciddiyim gfs ile ecmwf e bakmıyorum
😅😅
Yarın güncellerim
Şaka yaptığını anladım bu lafla ulan eren, ulan eren 😅
Ben istanbula kar beklemiyorum beşiktaşta veya üsküdarda gezerken akşama doğru kara döner ardından graupel,yağmur rakım sistemi diyebiliriz ama yarın güncellerim bu yazıyı.
Her türlü platformun amatör tahmincileri kar bekliyor ilk defa senden okudum böyle bir tahmini eren şaka olmasın bu ki zaten bende kar bekliyorum 😀😀😎
istanbul beylikdüzü 184 rakım pazar pazartesi örtü görebilir mi?
Kıyılara kar yağıyorsa o yükseltide rahat örtü alırsın.
Rakımım 97 imiş. Ben hep 75 zannediyordum
İlk defa doğru haber yayınladılar
İstanbul'da pazar akşam saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor.
Hatay için sormadın umarım
Marmara konusunda Hatay için bir şey sormaz herhalde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecwmf fena verdi vortoksi
Sahiller sulu kar alır herhalde.
Ay'ın 30 undan sonra ana güncelleme soğuk senaryo.
Sanırsam İstanbulda yakın tarihte 5. 6 büyüklüğünde deprem olmuş ve minare yıkılmıştı. Malatyada yıkılmaya yatkın bina var ise oralarda maalesef bir yıkılma söz konusu olabilir. Umarım yanılırım.
Sinan ustanın hiç veri değerlendirdiğini veya meteoroloji dilinde anlatım yaptığını okumadım ama tahminleri tutuyor. Gizli meteorolog
28 Mart
Mart sonu yaz havası 😀
Bugüne kadar gelen - 6 lı sistemlerde 500 hpa zayıftı ve rüzgar yönü hep poyrazdı bu sistemde kar için daha iyi şartlar mevcut