En az bir kky garanti bulunduğun yere göre saf kara kadar gider.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Niye beğenmedin mi
Yok önceki daha güzeldi
-
Ömer profil fotonu diye değiştirdin ömer 🥹😀
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allah sizi ne etmesin, sabahtan beri konumumdaki sıcaklığı bilmiyorum.
-
Merhaba sitenize yeni üye oldum. Model yorumlarından hiç birşey anlamadım. Rica etsem bir özet geçebilirmisiniz ileriye dönük olarak.yorumlar çok karışık geldi biri var biri yok diyor digeri kış bitti diyor. Bir başka arkadaş şimdi değil daha sonra diyor.
Kısacası burada demek istemiş ki model yorumlarken, mantıklı yorumlayın. Herkeste farklı bir şey söylemesin bilgi kirliliği oluşuyor.
-
öğle

akşam

yok böyle 360 dönüş
O kadar hızlı dönmedi diyagramda saçmalamış görünüyordu zaten
-
😀
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
UsTaD eyvallah abim
-
İyi öğlenler. Hs
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ne gibi anlamadım?
Soğuk havanın verdiği mutlulukla anı doyasıya yaşıyorum.
-
Üşüyünce aklıma filozof şair sözleri geliyor🙃 işin içine derin manalar katıyorum..
-
Bu arada evet ortalamada yükselmiş ama ana senaryo ısınma için acele etmiş.
>>>WinteR<<< hocam doğru yorumlamış mıyım? , arkadaşlar sağolsun bana diyagram okumayı zamanında öğretmedi bir arkadaş mantığını anlatınca çözdüm olayı.
-
Ben üşümeyi seviyorum tir tir titresemde rahatsız olmuyorum.
-
Gfs ısıt bizi, Afrika ver yanalım,üşüdük.
Yaz'ın sadece ilk dönemleri terlemekten hoşlanıyorum 10-15 gün sonra sıkıyor. 😅
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Diyagrama göre 30-31 ocak sıcak çıkmış ana senaryo, devamını görürüz yakında.
Bu arada evet ortalamada yükselmiş ama ana senaryo ısınma için acele etmiş.