Yıldız görüyorum ama ben
Yıldız karayel o, yıldız değil.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYıldız görüyorum ama ben
Yıldız karayel o, yıldız değil.
400 rakım kurtarıyor gibi
Ama sonuçta en düşük rakımlarda bile kar var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Karayel var rahat ederiz değil mi hocam düşünceni almak istiyorum
850 hpada - 8 var ve buna karayel eşlik ediyor bir tek yağışı aşırı beğenmedim. Fena değil ama.
Karayel rüzgarı mevcut 28 ocakta 850 hpa ya bakmayın.
Bugünüde saymazsak Ay'ın 28'ine 5 gün var bazı şeyler belli oldu kısa süre içerisinde bu sistemin akıbeti tamamıyla belli olmuş olacak.
İyi öğlenler kuaförde her türlü bakımımı yapıyoruz.
1 güncellemeye bakar o diyagramların aşağı düşmesi
Uzun zamandır istikrarlı fakat o görüntü hocam, kesin değil ama şüpheli kategorisinde mesele.
Adam haklı olabilir. Fakat yorumunda kesinlik içeren ifadeler olduğundan soralım varsa bu konuya dair verisi,modeli ne için olmaz ne için gelmez ?
Diyagram görüntüsünde yukarı doğru hareketlenmeler var.
Banada yakışır bir rütbe ismi verirsiniz artık örneğin "karanlık ve soğuk" gibi.. Memnun olurum..
30 ocak sisteminin detayları 2 gün sonra azıcık belli olmaya başlar.
Bir sorum var sınırlı alan modellerinden yağışı kontrol ettim doğru düzgün bir yağış vermemiş karadeniz’in dek üretmesi lazım değil mi neden bu kadar kötü yağışa sahibiz. 500 hpa çok iyi.
Tam ekran yapalım, Güzel yağış
Şu kar yağışının yoğunluğunu kameralar tam olarak gösteremiyor ya hoşuma hiç gitmiyor.
Selamun aleyküm hayırlı günler
Aleyküm selam canlı yayın ne zaman patron?
Devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yeni telefon almışsın abim