Ya ben kendi imkanlarım çerçevesinde şarkımın farklı versiyonlarını oluşturdum ama ekran kaydedici sesi aşırı veriyor cızırtılı ses oluyor o sorun olmasa paylaşacam yaptığım işiö
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu arada ben çocukken kar'ı ağzımda tutup erittikten sonra dişimin arasından fıskiye yapardım 🙃
-
Güncellemeye az kalmış haberim yok, ne ara öğlen oldu saat..
-
Güzelce güncellemeyi bekliyordum paylaşırım dedim başıma gelen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geçmiş olsun.
-
Neyse ben yatacağım biraz daha oyalanırsam gündüz zombieland diyarlarında(yorgun olacağım) bu saate sonrası sabah zor kalkıyorum iyi geceler.
-
Benn okumayla maks performans gösteremiyorum uygulamalı, ve detaylı anlatımla her şeyi daha iyi yapabilirim.
-
-8 kar açısından riskli bir 850 hpa soğuğudur eğer o soğuktan iyi bir kar örtüsü çıkmasını istiyorsak bazı şeylerinde iyi olması lazım örneğin karayel esmeli - 8 de poyraz esmemeli sıkıntı 500 hpa sağlam olmalı felan filan.
Genel olarak bazı şeyleri biliyorum ama göremediğim bazı olumlu veriler yanlış tahmin yapmama sebep oluyor.
-
Tamam kusura bakmayın ben haksızım, kısa süre içerisinde anlaşmaya varmak istiyorum çünkü bu kadar dikkat çekeceğimi tahmin etmemiştim. Ben Hoş bir şekilde tartışma başlayacağını tahmin ederken yemediğim laf kalmadı kaldı ki melek gibide niyetle yazdım her şeyi 0 kötü niyet vardı.
-
dark and cold Her Şey 850 Hp Soğuğuyla Bitmiyor, Bunun 500 HP’si Var , Rüzgar Yönü Var , Vs Vs
Tamam madem haksızım tüm her şeyi inceleyin o tarih için bakalım o Kıytırık - 8 ile diğer bileşenler kıyıya tutucu kar oluşturmuş mu iyi geceler
-
Senden büyükler ile konuşma şeklini gözden geçirmen gerekiyor
Haksız yere pişkin konuma düşüyorum.
-

kontrol güzel geldi
>>>WinteR<<< hiç bir kötü niyetim yok. Aha gör kendi gözünle - 8 sokmuş model pekii bu ne anlama geliyor kar yağışı durduğu an kıyılarda şapır şupur erime.
-
-8 de kar tutmaz dedim modelde - 8 göstermiyor mu arkadaş
-
dark and cold devam edersen uzaklaştırma alacaksın.
Ne yaptım doğru olanı söylüyorum.
-
İyi akşamlar hatta geceler demeliyim. 😅
-
Düzenli 1 hafta kullan etkisini görürsün
Kutunun yarısı bitmiş yeter mi acaba.