Dün ne telefon muhabbeti dönmüş yav ben İphone'dan Pazartesi günü ayrıldım İPhone 6 beni 6 sene iyi götürdü ama sonu yavaşlama İOS bile desteği çekti
Maalesef ne ben onlara ikna oldum, ne onlar bana. Orta yolu bulamadık.., 👍
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDün ne telefon muhabbeti dönmüş yav ben İphone'dan Pazartesi günü ayrıldım İPhone 6 beni 6 sene iyi götürdü ama sonu yavaşlama İOS bile desteği çekti
Maalesef ne ben onlara ikna oldum, ne onlar bana. Orta yolu bulamadık.., 👍
21 ocak gecesine kocaeli gölcük için neden gfs kar vermiş? 850 hpada - 8 bile girmemiş, 500 hpa çok zayıf, Rüzgar poyraz. Havada da olsa kar beklentisine girmem lazım mı? Estimator
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ne gibi spoiler vermişim modele baktım bu sıcaklığı uygun gördüm
İpucu vermişsin işte en azından
10.1 bende katılıyorum
Spoiler verdiğine göre kazanan belli oldu
1 derece
Canlı yayın açtım gelebilirsiniz
dark and cold sen kısa vadede bilgili bir arkadaşa benziyorsunda bir şey soracaktım bu ne oluyor tam olarak ne anlamam gerekir bundan
Kısa vadede kısmen bilgili insanım, henüz o konulara değinmiş değilim bu verilerle tahmin yapamasamda basit parametreleri okuyup tahmin yürütebiliyorum iyi forumlar.
Dewpoint sıcaklığıdır. Eğer kar şartları sınırda ise dewpoint önemlidir 0 derece ve altına inmişse 5 derecede bile kar yağdırır diğer adıyla çiğ noktası şimdi anladım o veriyi kb,😀
Sakin dur Yusuf
İroni yapıyorum, benim şakalarım serttir.
Ben ne kadar sabredersem, patlama noktam o kadar büyür. Umarım o ay sonu sistemi düzgün gelir.
Deniz etkisi kar yağışı anında sıcaklık daha iyi hale gelecek ve anlık kar örtüsü oluşturacaktır, deniz etkili kar yağışlarının istikrarlı vurduğu yerlerde sıcaklık sorunu olmayacak, kısacası ne kadar az yağış molası, o kadar çok şans bu güncellemeye göre
26-27 ocakta - 8 giriyor fakat deniz etkisi kar yağışları anında sıcaklık daha da düşük olacağından anlık olarak kar örtüsü mümkün kar ne kadar az mola verirse oluşan kar örtüsü o kadar az erime sürecine girer.
Deniz etkili kar mekanizması
20-22 Ocağa fazla bel bağlamak yanlış olur. Ufak değişimler olsada kar yağışı görsel ve rakımsalın üstüne çıkacak seviyede olmaz. Yarın bölge için kaç rakıma kar düşer vs. yorumunu yaparız. Ama bu tarihler için en iyisi yağış bolluğu gerisine kafa yormak fazla iyimser olur.
21 ocak gecesine kocaeli gölcük için neden gfs kar vermiş? 850 hpada - 8 bile girmemiş, 500 hpa çok zayıf, Rüzgar poyraz. Havada da olsa kar beklentisine girmem lazım mı? Estimator
Her türlü ihtimal içinde en iyi ihtimali kovalıyoruz, işimiz zor
İniyor ama şubat oldu olacak, neyse gelsin yeter.