ben güney doğu Kocaelideyim kar vermiş vermesine ama o saatlerde - 8 girişi bile olmamış be rüzgar poyraz 500 hpada zayıf bu kar nasıl mümkün oluyor?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
ben güney doğu Kocaelideyim kar vermiş vermesine ama o saatlerde - 8 girişi bile olmamış be rüzgar poyraz 500 hpada zayıf bu kar nasıl mümkün oluyor?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kıyılar için sıkıntı da iç bölgelerde sorun olmaz yağışı yakalayan yerlerde güzel kar yağışı örtü olur
-8 kıyılarda da kar yapar hocam siz kıyılarda kar yağışının tutmamasından mı bahsediyorsunuz anlamadım.
-
Meteocildeki yağış haritasında Karadeniz üzerinde ard arda dizilen yağışlar gördüm dek mi bu?
500 hpa diye bir şey bırakmamış ama.
-
Meteocildeki yağış haritasında Karadeniz üzerinde ard arda dizilen yağışlar gördüm dek mi bu?
-
Karadeniz vortkese müsait fakat soğuklar bir tık kıyılar için yüksek
Benim bildiğim - 8 kar yağar hiç değilse sulu kar olur.
-
500 hpa çok güçsüz maalesef
Sınırlı alan modelinden yağışa bakacağım o yüzden. Bakalım neler vermiş
-
Ben söylemiştim 22 sinde kar yağabilir diye.
-
22 sinde bir şey verebilir
-
daha güney batılı iniyor
Yine kar yok.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
Neyi fark ettin hocam
-
Allah bilir kuzeyimizdeki soğuklar önümüzdeki sisteme kadar ne kadar artacak veya azalacak. Çok merak ediyorum.
-
O zaman çifte şans oynarız

Fotoğraftaki sen misin yakışıklı genç? 😀😀
-
Şu Ay'ın 27 si için en azından 850 hpa'da - 10 soksaydık kar yağışımız var ama tutması zor.
-
Cfsde nisan aylarına bakınca sıcağa yakın havalar gelmiş eyvah 😱😱😱😀