Bakıyorumda uzun zamandır forumda güzel sohbetler yapmıyoruz 2-3 sene oldu. Korona virüs tartışmalarımız çok iyiydi özellikle 🤣
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
- 

- 
					İyi akşamlar The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					Forumu çok hareketsiz görüyorum, yaz ay'ı normaldir fakat ilk defa böyle görüyorum burayı yaz olsa bile bir nebze aktif görürdüm burayı. 
- 
					O nasıl dolu yahu gropuel gibi 
- 
					Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
- 
					İstanbul da fena şeyler oluyor.. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tam kırmızı kütleye denk gelmişsin, videoyu izleyince gördüm. dolu barındırabilir o kütle. Dolu yağdı mı? Abi. 
- 
					Çok teşekkür ederim 
- 
					Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
- 
					Ya evin içerisi sıcak, ya da psikolojik olarak sıcaklıyorum ikisinden şüphelendim 🤔 
- 
					bugün(cumartesi) ve özellikle pazar günü hava bunaltıcı olucak Aslında dün ve evvelsi günde bunaltıcıydı. 
- 
					Bu akşam boğaza yakın Güney ilçelerde hava sıcaklığı rahatsız edici gibi. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					Soğuk hava tam tersi psikolojime iyi gelirken, sıcak hava iyice batırıyor. 3-4 ay çekeceğim var belli. 
- 
					selamlar ahali. 
 kultursuz rolune girmek nasil oluyor dark and cold . pek anlasilmamis yazdiginKaba, duyarsız, görgüsüz biriymiş gibi davrandığınızı söylemek istedim. 
- 
					Maşallah tüm tanıdıklarımın sesi soluğu çıkmıyor ajan xx-0 gibi sinsice takipçim oluyorlar ne Hal ne hatır sorma var. Kültürsüz rolüne girmişler. 
- 
					İyi akşamlar The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.