Benim beklentim bu değil kardeşim Allah Allah. Ben potansiyel takip ederim.
Beklentin ne bu arada öğrenelim kafandaki sinoptiği merak ettim Marmara için
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim beklentim bu değil kardeşim Allah Allah. Ben potansiyel takip ederim.
Beklentin ne bu arada öğrenelim kafandaki sinoptiği merak ettim Marmara için
Kar doğru düzgün 2 saat yağsın örtü olur zaten mesele o değil 🫡
Mesele neymiş. Kardan örtü dışında ne beklenir. Anlamadım 😅
Gfsnin verdiğindende kar örtüsü çıkar.
Bence en iyi haliyle bile orta halli bir sistem, çok yükselmeye gerek yok fakat şu ortamda her türlü tatmin eder
Ecwmf nin dün ve bugün verdiği dekleri görmedin mi orta halli sistem değil ortalamanın üstünde potansiyel taşıyor.
28 29 u da takip edelim uzun vade demeden
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
21-22 side çok güzel sonrasını niye takip ediyorsun her türlü potansiyeli taşıyor o sistede.
İşimize yarar mı Yusuf?
Evet, dikkatini ölçebiliryorsun.
Kar vakti rüzgara bak, tipi ihtimal dahilinde
Sınırlı alan modellerinden deniz etkisi kar yağışı var mı diye bakarım, ama gfs göstermez. Dek yapacağınıda biliyorum. Deklerin kuvvetini göremiyorum. İşin bir şu kısmını anlayamadım.
Detaylar > Kar mı yağmur mu ?
Yağmurda olabilir, fakat 5 buçuk gün kalmış sisteme yağmur ihtimalini düşük görüyorum. Modeller son anda da bozabilir gerçii.
Sistemi kaptık, şimdi detaylarında sıra.
Insanlar yanilmasin bu yoruma alakasi yok 2 modelin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İlk önce sistem yok derdiniz şimdi sistemi kabul eder iki modelle karşılaştırma yaparsınız gfs soğuk açısından aşırı iyi bir şey vermese de kara üzerinden esen karayel tüm meseleyi çözüyor rahat ol
Dağlar kadar fark var
Karayel eşitliyor farkları 850 hpa ya bakma
Karayelde var arkadaşlar ecwmfde ile çok fark yok diyebiliriz.
Sistem beklemezdiniz, şimdi ecwmf ye göre zayıf dersiniz sizde dönüyorsunuz yavaş yavaş 😎