Eren gelen her kütle virga mı olur kar görür müyüm be?
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gelen yağış bölgesel zayıf
Konumuma vuruyor yağış aga virga var.
-
Böyle bir olay, mesele husus olabilir mi ya? Tüm kocaeli ilçelerine yağış düşmüş. Benim konuma kütle vursa bile virga çıkıyor ve yağış alamıyor sıcaklıkta 4.9 dereceye düştü. Umarım gelen her kütle virga çıkıpta karsız kalmam.
-
Diğer kocaeli ilçelerinden yağış haberleri geliyor, gölcükte virga var
-
Düzen nasıl bozulur işte böyle
dark and cold yeterli yazdıkların..
Hem hakim ,hem savcı,hem tanık,hem sanık hepsini sen ele aldin.
Kimseyi anlamadan dinlemeden yazıp durma
Çünkü birisi bir insanı nasıl tanırsa o algıyla bakar, fikir üretir iyi akşamlar.
-
Beni ikna edecek cevap yerine konudan uzaklaşıp çaktırmadan tartışmayı kapatmaya çalışarakta ayrı bir pişkinlik yapıyorsunuz iyi akşamlar.
Konuyu siz değil ben onurum adına sonlandırıyorum
-
Sana atılan emojiler soruya değil Sinan için yazdığın siteme idi
Sapla samanı karıştırma
Sen başka bir şeyden bahsediyorsun abi. Biri Marmara sorumlusu biri medaratör, iki tane işi bilen arkadaş yazdığım soruyu görüp cevap veremiyorda pişkin pişkin gülme emojisi mi atıyor yorumuma. Bu onuruma hakarettir.
-
Burada kimse parali işçi değil. Bilgisi olan cevap verir.
Konuya giripte emoji atmak yerine benim soruma 2 dakika vakit arayamıyorsanız bana verdiğiniz değerden şüphe ederim.
-
Ne niyetle o emojiyi yolladığınız biliyorum. Beni forumda istemiyorsanız sınırsız banlayın. Yıllardan beri her üyeyi ön planda tutar her türlü imkanı sağlarsınız ama benim yazdıklarımı ne umursarsınız ne değer verirsiniz.
-
Daha Çok Göster
Soruları soralım bir başkasına da faydası olur.
Bilgisi olan arkadaşlar da müsait olunca yazarlar,bakarlar.
Sorumluluklar faklı farklıdır.
Ben model konusu açarım mesela sadece açarım ve kaçarım

Yani bilgim o konuda yeterli değil.
Velhasıl Havist site adına bir konu açmış,sorulan sorular bana,sana değil , herkese sorulmuş oluyor.
Tüm HS ailesinde olan ve konuya hakim olan herkes cevap yazabilir.
Hayırlı günler herkese.
Özellikle sinan abimi uyardım, ama hiç umursamıyor. Demek ki benimle onun arasında bir mesele var.
-
Sınırlı alan modellerinde Kocaeli gölcük için deniz etkisi kar mekanizmaları göremiyorum, fakat Twitter üzerinden bir çok amatör meteorologlar, farklı sınırlı alan modelleri üzerinden inceleme yapıp İstanbul için dek mekanizması olduğunu iddia ediyor. Benim ise sorum şu bu deniz etkisi kar sağanakları konumumu ne kadar etkiler cumartesi günü? Şimdiden Teşekkür ederim Sayın meteorolog arkadaşlarım.
Sözde soru cevap konusu ne yönetici ilgileniyor ne sorumlular, sinan abi bunlara niye bir şey demez onu daha da çözemem.
-
Saat 15 civarı İstanbula giriş yapacak soğuk cephe.. Ama en iyi ihtimalle kky, sulu kar alır ilk başladığında.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
inşallah 50santim kar alırsın kardeşim.
Videosunu çekip paylaşırım
-
İstanbulda yağışla asıl soğuk çakışmıyor ben daha güneyde olduğum için asıl soğuğun girişiyle beraber o anda yağışı yakalıyorum saf kar alıyorum şansa gel.
-
Benim tahminin aynısını yapmış adam..
İstanbul'da yarın saf kar beklenmiyor. Öğleden sonra soğuk cephe sırasında bazen yağmurla beraber sulusepken görülebilir. Acil uyarı şeklindeki haberler yalan. Zaten düşük rakımlarda soğuk cephe kar açısından pek yaramıyor. Son örnek 7 şubat 2020 akşamı Bu ondan katbekat beter...