Egeye Akdenize felan iyi oraj yapar bu afrika atağı. Yeter ki bir soğuk kaçağı olsun oralara.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yalnız şuan sistem kovalarken dışarısı dehşet soğuk. modellerde soğuk görünce, soğuğunu değil yağışına odaklanıyoruz sadece davulun sesi uzaktan hoş gelir misali. Ama şuan rüzgar olmadığında bile ciddi üşütüyor hava.
-
her yer zifiri karanlık,ve soğuk önümü göremem, geleceğimi bilemem.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hadi İcon 0.1km batılı gel. 😀
-
Afrika atağından sonra gfs'in gösterdiği üzere ülkemize sağlam soğuk inmesi mantıklı bir sinoptik
-
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar, bir zahmet olsun ki üçüncüsünde de kar zıplaya.
-
Sürpriz diye kavram olmasa, benimde 12-14 ocak sistemi için hiç umudum olmazdı.
-
O birileri nasıl öğreniyor peki
Meteorolojiyi bulup kendi imkanlarıyla tahmin yapan kişiden başlıyor.
-
Belli olmaz da çok güçlü olmaz bence, soğuk ve rüzgar güçlü değil çünkü. Yaşayıp göreceğiz her şekilde:)
Demek istediğim şey şu çoğusu 1.5 gücündeyken karadenizden bir tanesi gözükür 2.5 gücünde bir yeri vurur.
-
MGM WRF çıktısına göre yağış yarın gece 12'ye kadar devam edecek. Sonrasında hafif yağışlar Cumartesi akşama kadar yerel olabilir. Yaşayıp görme sistemi bence.
Hafif yağış gösterdiğine bakma belli bir yerlerden güzel yağışta patlayabilir geçmiş tecrübe 🙃
-
Burada hiç kimse meteoroloji uzmani değil mesela. Burada eglence icin amatör bir şekilde takip yapıyoruz 👨🏼💻
Ben yinede inanmıyorum, birilerinin yardımı haricinde belli bir sınıra kadar bir şeyler öğrenebilirsin.
-
Bir sürü makale var Yusuf. Okuyarak ve tecrübe ederek ögrenilir o kadar şey
Meteoroloji uzmanı olmak için, işi tek başına çözmeye kalkamazsın dersini alman gerekir mesela.
-
Kimden
Bilmiyorum, ama mantık çerçevesinde o kadar meteorolojik parametreyi yalnız başına çözmüş olamazsın. Ne yapman gerektiğini birileri söylemiştir sana yalnız başına bu işi çözmek zor.
-
Ben meteoroloji alanında ders almadığım için, doğal olarak belli bir sınıra kadar bir şeyler öğrenebildim.
-
Herkesin kendine örnek aldigi kisiler vardır Yusuf. Önemli olan sürekli yeni bir şeyler öğrenmek. Kendine bir şeyler katmak.
Basit meteorolojik şeyleri bildiğim için son 3 günlük kısa vadeli tahminler yaparım, ama orta ve uzun vadede öğrenmem gereken şeyler var daha.