17 ocak için ortalama düşücek - 8 e varan senaryolar olabilir.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sistemin İstanbula kar yapma potansiyeli var - 8 e kadar giriş olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Adı üstünde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
konumunda şuan yağış var
Onlar yağış yapmıyor.
-
3. 4
DP :0.6
Sen dewpoint kovalıyorsunda, yağış yok ki,cuma akşamından itibaren kar görürüz.
-
Sistemleri getiriyoruz fakat hep detaylarından kaybediyoruz, bizim asıl sorunumuz sistemin gelmesi değil sistem içerisindeki yağış detayları
-
Senin konum neresi tam bilmem de mgmye göre bugün bir şeyler görcem gibi
Zamanında, kasımın ortasında kar yağışından bahsederken benim gölcükte olduğumu yağışların ise senin konumunu çoğunlukla sıyıracağından bahsetmiştim. güney Kocaeli daha şanslıydı, sen kenardan köşeden bir şeyler kaptın ama yağmur almıştın ben kky, sulu kar.
-
Benim konum hala 5 derece olduğundan ve nemin yüksek olduğundan ötürü, dewpointe bakmama gerek yok, bu sistemde havada kar görmem. 12 ocak akşamından başlayarak 14 ocağa kadar az çok bir şeyler görürürüm, ama ne kadar tatmin eder bilmem. Anı yaşarken şahit olacağım görüntüye göre ne kadar tatmin oldum olmadım anlık bilgilendirme yaparım (sanki herkes hevesle sistemi ne kadar beğendim beğenmedim meraklı ya 😀😀)
-
DP kontrol edelim bi :d
Sen dewpointi çok seversün.
-
Ama şükür olsun ki, böyle bir imtihanımız var. Neden böyle bir imtihana şükür edersin der gibisiniz, çünkü sağlıktan önemli bir şey yoktur. Çok şükür nefes alıyoruz elimiz, kolumuz, ayaklarımız sağlam. Sağlığımız için şükürler olsun. Varsın sistem kötüye gitsin, elbet bir gün yine mutlu oluruz bir sistemin gelmesiyle.
-
Kocaeli iyi kötü bir şeyler alcak
Ben beğenmiyorum.
-
Artık soğukların nasıl giriş yaptığı da önemli orta vadeye geldiğimizde soğuğun nasıl basınç dizilimi ile giriş yaptığı büyük önem taşıyor, yanii öyle bir giriş şekli olmalı ki doğulama derdi olmamalı, batılama derdi olmamalı, yağışın azalma ihtimali fazla olmamalı öyle bir basınç dizilimi ile gelmeli ki soğuk sistem istikrarlı ve bozmadan ülkemize güzel kar yağışları getirmeli. Bunun örnekleride var geçmişte sanırım.
-
Deklerin konumunu ayarlamaya çalışıyorum 13-14 ocak sistemi için merkezi tam Kocaeli olursa mutlu olacağım, o yüzden hala takip ediyorum o sistemi.
-
Ben'ide özel üye yapabilirsiniz. Nasıl olsa eski üyeniz değilim 6 senelik üyenizim (😀😀😀)
-
Kıymetli arkadaşlarım yanlış düşüncelere kapılmayın. Kışa girmeden kaç gün yağış olmadı. Barajların durumu nasıldı ? Şimdi ne durumdayız . 60 lara dayandi İstanbul. Daha bunun şubat mart ve nisan ayları var. O yüzden kar yağmadı az yağdı kış bitti her şey çok kötü psikolojisi kötüdür. Şükretmeyi bilelim.
Mart neyse de nisan şüpheli örtülü kar açısından.