Bu kışa kötü diyen gitsin 2018 veya 2019 dönemine baksın
Kış kötü zaten, sen ne kadar kötü olduğunu tartıştığımızı zannettinmide karşılaştırma yapıyorsun eren
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu kışa kötü diyen gitsin 2018 veya 2019 dönemine baksın
Kış kötü zaten, sen ne kadar kötü olduğunu tartıştığımızı zannettinmide karşılaştırma yapıyorsun eren
Şubatta sağlam sistem alsak bile, 1 buçuk ay sonrasında bahar süreci başlayıp tekrar kışın gelmesi için 8-9 ay bekleyeceğimiz için moralim iyi değil.
Tamam şubatta sistem belki alırız, fakat gelmiş olacağız şubata şunun 1 buçuk ay sonrası bahar, sonra bekle bekliyorsan tekrar kışı.
Gölcükte 12 ocak saat 22:00- 00:00 civarı kar yağışı başlıyor.
Bu kış bitmeden kafamda huni ile gezeceğim herhalde.
12-13-14 ocak sistemi biraz daha iyileşirse daha iyi olacak, kısmen tatmin olma şansımız var örneğin gfs yağışları arttırmış. Bu 'da demek oluyor ki sistemin hala detayları net değil. Sistem kesinleşmeden önceki son güncellemeler umarım İstanbul ve çevre illeri mutlu eder
Bakalım 13-14 sistemi son 48 saate gelinceye kadar nasıl bil hal alacak.
Ben bu kadar yorucu bir sistem görmedim geçsin gitsin artık
Yormak ne sıyırttı kafayı, telefonu masama koyuyorum mutfağa geçtiğimde nereye koyduğumu unutuyorum deli olduk be.
Sabah kalktığımda Sakarya açıklarındaki dek merkezini benim bölgeye kaydırırsa ecwmf değme keyfime, ama bu haliylede güzel.
Ecwmf gibi yağış olursa ben örtü görürüm deklerde fena değil
Konumum gölcük adına en iyisi akşam 21 civarı kısa süreli yoğun kardan sonra dekleri çalışmış.
Ben şuandan itibaren yaralı aslan olan 13-14 ocak sisteminden olabildiğince max verimde yağış peşinde olduğumdan dolayı son güne kadar takibe alacağım.
Ecmwf daha iyi çıkacak,çünkü sabah en yağışsız senaryoyu önümüze sundu hemde ikindi vakti eps batılı indi.
Ecwmf sabah dek bantları vermişti kısa süre ona razıyım şuan