Poyrazdan dolayı
Detay verir misin anlamadım çünkü.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPoyrazdan dolayı
Detay verir misin anlamadım çünkü.
9-12 km ötede ki karamürsel yağmur alıyorken 9-10 ocakta konumum gölcük nasıl kar alıyor mantıklı açıklama yapar mısınız?
Karamürsel yağmur gölcük kar wtf???
9-12 km ötede ki karamürsel yağmur alıyorken 9-10 ocakta konumum gölcük nasıl kar alıyor mantıklı açıklama yapar mısınız?
Kendime parfüm sıktım parfüm kokusuna aşık oluyorum 🙃
Bugün 28.gün fark inanılmaz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ameliyat öncesi sonrası
Yakışıklıymışsın he
9-10-11 ocak sistemi iyice sırıttı, havada dahi kar beklemeyin. İstanbul gibi şehirler için.
9-10 u sıcak çıktı bundan emin olun.
Son umut ecmwf diyagramını görmek istiyorum ondan sonra yatarım sabah kontrol ederim yine.
Ha düzene girdik derken belki on bin kez tekrar hüsran moduna giriyorum, ve zihinsel sağlığımdan artık endişeliniyorum, 9-10 sistemini ne ediyorsunuz siz ya modeller.
Bu dönemde kafayı Yersiniz.
Oo 9 u
Ancak en azından ecmwf'in de, gfs ye uyması lazım. Lazım ki, istediğimiz oranda yağış yakalayabilelim.
, 😎
Şu an hiç bir tahminci kesin konuşamaz, çünkü çok değişkenlikler var.
Adam zaten tahmin ediyorum yazmış, kesin konuşmamış abi. Ben bu adamı iyi tanıyorum olumlu tahmin yaptı mı çoşarız büyük ihtimal!!!!!
Twitter da güvenilir bir tahminci şu tweeti paylaşmış daha yeni
İstanbul'da Ocak 2. haftası içinde beklenen kar yağışı potansiyeli bulunan 2 sistemden 9-10 Ocak'takinin şu anda modellerde görünene göre zaman içinde biraz daha güçleneceğini kıyılarda da kar örtüsü oluşturabileceğini tahmin ediyorum. Vasat olsa da kar severleri mutlu edecektir