ECM bu akşam GFS uyar orta noktada buluşurlar diye düşünüyorum, diyagramlarda sırıtıyor ana çıktısı
Bunun ortası şamda kayısı. Olabilecek en iyi potansiyelde olsa anca tatmin eder.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECM bu akşam GFS uyar orta noktada buluşurlar diye düşünüyorum, diyagramlarda sırıtıyor ana çıktısı
Bunun ortası şamda kayısı. Olabilecek en iyi potansiyelde olsa anca tatmin eder.
Bu arada ecmwfnin dediği gibi olursa konumum İstanbuldan daha güçlü yağışlar alacak ve süresi bir tık daha uzun. Eğer ecwmf gibi gelirse Ben İstanbula oranla beklentimi yüzde otuz arttırıyorum.
Deniz etkisi kar en sevdiğim yağış türüdür. Sıkı radar takibi ve motivasyon gerektirir.
He işte bizim abi gözüktü abimiz gözden uzaklaşmasın
1-2 gün geç gelsin ne olacak..
Dün anlık krizle sistemin akıbetini kesinleştirmiştim, o akşam niye benim kafa error verdi anlamadım ama sanırım mantığımı değil, duygularımı, kullandım.
Önümdeki sistemi kesinleştirmeden başka sistemin peşine takılmaktan hiç hoşlanmıyorum.
Gidiyor gönlümün efendisi
Ecmwf soğuk çıktı bu arada diyagramda bariz belli.
-7 ye inmiş ortalama soğuk çıksa ne olur ortalama inmiş zaten
Her kış gfsnin kahrını çekmekten bıktık.
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepiniz karalara bağlamışsıniz 1 günde sistem döndü diye bu kadar uzulmussunuz ama haklısınız bu turkiye ye afrika sıcağından başka bi gelmez ben istifa ediyorum hakkınızı helal edin bu saatten sonra ne kar seviyorum ne takip ediyorum Avrupa ya gitsin italyaya gitsin gavurlar bayram etsin 🖐️
Ben yatıp zıbaracağım, sabah ufak bir umutla gfs ye bakarım hepsi bu.
Geçmiş ollsuuuunn. 1 günlük hevesten sonra tüm moralim bozuldu. Artık ocağın 2 yarısını mı bekleriz şubatı mı belli olmaz haydi iyi geceler size.
Ecmwf takibindeyim en azından kar ver hiç olmazsa.
Biz kışı yaşamıyoruz ki, sadece kuzeyden geveze soğuk kaçakları oldu bu zamana kadar nasıl nisan mayısta soğuk kaçakları oluyor kasım aralık ocakta aynen böyle devam ediyor 🙃🙃
Kış ve sonbahar için harcadığımız ıq masraflarını karşılayacak sistemler silsilesi lazım artık bize.
Ama bu durum hep bu şekilde gidecek hali yok. Elbet düzelecek yeni başladık hayırlsı diyelim.
Ocak ortası sonu diye diye kış bitmeye başlıyor zaten hocam, ne anladık bu işten. Ilık günlerin sayısı fazla soğuk günlerin sayısı az oldu toplasan kaç gün kış havası ve sonbahar havası yaşadık 1-2 gün soğuk oldu 1-2 hafta güneşle kemiklerimiz ısındı.
Bu kıştan şuana kadar hiç memnun değilim bu sistemi düzgün yaşamazsak bundan sonra ne kadar iyi sistem gelirse gelsin 5 üzerinden en fazla 3.8 puan alır benden.