Diyagramı görmeden bu güncellemede gördüklerimize inanmıyorum.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Neden en kötü durumda bile kar almayı başarıyor konumum anlam veremedim ama üzümünü yerim bağını sormam.
-
Sadece bu saat aralığında kar görürüm bu güncellemeye göre.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Neresindesin
Gölcük
-
Kocaelide olmam kısmen avantaj soğuk doğulu inse bile hatrı sayılır kar alabilirim.
-
Bir güncellemeye bakıp sevinip bir güncellemeye karalar bağlamayın arkadaşlar. Böyle yazınca insanları da etkiliyorsunuz. Model iyi gösteriyor tamam iyi güzel. Kötü gösteriyor kış bitti havaları . Daha sakin takip yapmak gerekir. Sonuçta her çıktı bir ihtimal . Bunu unutmadan takibe devam. İyi forumlar 🤗
Özellikle kırmızı renkle fikir belirtmek 😎
-
Ne acıkmışım vallahi kuru kuru ekmeği yemekten bile zevk alıyorum. 🙃
-
Sistem kesinleşene kadar 80 ayrı şekle gireceği için bu Sinoptik görünümü ciddiye almadım bile. (gfs)
-
-8 de iyidir

Kısa bir süreliğine giriş yapan - 8 var. Hiç bir şeye yaramaz.
-
Kuru soğuk olayı zaten şu dönemde hakiki meselemizde, 850 hpa soğuğunu bu kadar zayıflatması sıcak çıktı verdiğine dair aklımda çılgın şüpheler oluşturuyor.
-
Ecmwf'yi bu sene takibe almak bir istisna..
-
Yakın işte doğunuz da kalıyor ondan dedim
Sen genede bir incele bakayım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul yağmur alıp gölcük nasıl kar alır anlam veremedim ama kısa süre kuvvetli kar vermiş fazla örtü beklenilmez.
-
En son çıktıya göre kar sana daha yakın
Öyle mi ben bodoslama inceledim ayrıntılı incelememiştim.
-
Aldığımız oksijenden soluduğumuz havaya kadar rabbim ne derse odur.ona şükür etmek lazım demek ki böyle olması gerekiyormuş. Ayrıca bu gelişen sistem için sabahki seneryo olması durumda cok can kaybı olur hem insan hem hayvan dışarda kalan kimsesizleri düşünemiyorum bile . Rabbim herşeyin iyisini bilir .
Bizler aman ha isyan edici söylemlerden uzak duralım. Bu dünya sınav dünyası.
Evet tabii ki haklısın ama benim başka dertlerimde var üstad 5 tane uyku ilacı içiyorum anca uyuyorum.
-
Küfür yasak olmasa ağır olmayan ama detaylı bir küfür yazardım.
Sonra niye uyku tutmuyor.