Doktorumun teşhisiyle "insomnia" adlı uyuyamama hastalığına yakalandığımı öğrendim. rahat rahat uykuya dalamayacağımı genel olarak az uyuyacağımı söyledi sabahın 6 sında sürekli uyanmam normal mi dedim normal dedi. İlacı şuan için yazmadı bitkisel çözümlere bak dedi.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu zaman son zamanlarda çok hızlı geçmeye başladı, sabah kalktığım gibi bir bakıyorum saat 5 olmuş. Sonra yatma saati geliyor ve ben o günden hiç bir şey anlamıyorum çok tuhaf ya..
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Aslında 17-18 Aralık gibi İstanbulda kar şartları kısmen müsait, fakat yine yağış sorunu görünüyor orada. Nasıl bir şans anlam veremedim.
Her ne kadar sisteme daha 6-7 gün kalsa da kuru soğuk konusunda efsanevi bir ısrarda bulunuyor modeller.
-
Yok Whisper abim benim yorumlarımı boş geçmez en azından emoji yollar görmediğini umut ediyorum. 😀
-
İyileşmemin şerefine en sevdiğim cipsi aldım hayırlı olsun.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok şükür toparlandım gibi bir şey 1-2 gündür uyuyabiliyorum midemde çoğunlukla iyi.. Hiç geçmeyecek sandım ama artık sahalardayım. Atmosfer maceramızı birlikte geçireceğiz.
-
Kulaklarımı hissetmedim soğuktan. Islak kulaklara soğuk hava çarpınca tabii..
-
Gece güncellemesinde her zamanki gibi yokum
Şimdiden eline sağlık.
Uyku sorunum var benim neredeyse 24 saat uyuyup kalıcam iş güç olmasa .

Ben 1 haftadır çekiyorum bu uykusuzluk sorununu.. Hala da devam ediyor bakalım bu gece toplasan kaç saat uyuyacağım.
-
dark and cold bir doktora görün istersen?
Kendime son şans verdim bu gece de uyuyamazsam doktora gideceğim, fakat alışageldik ilaçları yazıp göndermekten başka bir şey yapmayacağımı bildiğimden dolayı pek umudum da olmayacak. Zaten evde 2-3 tane uyku ilacını sırasıyla içtim. Bu saate sonra doktor kurtarmaz. Araştırma hastanesine gitmem lazım.
-
Daha ilginç olanı gece uyuyamamama rağmen dinç hissettim bugün.. uykulu felan hissetmiyorum bu iyi bir şey mi kötü mü bunuda bilmiyorum ama.
-
O ayda 2 3 kez bendede oluyor
Melatonin arttırıcı şeyler yapabilirsin
Telefonu okuma modunda kullan mavi ışık uykuyu açar, uykuya dalmanı zorlar
Evde bin bir çeşit uyku hapı var serex, ativan her şeyi kullandım işe yaramıyor gibi bir şey. Sadece bir iki gün önce 2 saatlik uykuyla ayaktayım son 2 gündür hiç uyuyamıyorum
-
Melatonin hormonunu artırıcı şeyler tüket
Sorun onda değil bence, uykuya dalıyorum uyuyacak gibi oluyorum yarı uykulu şekilde orada kalıyor devamı gelmiyor.
-
Al eline tesbih, Allah'ı zikret mutlaka uyursun.
Abi şimdiden hakkınızı helal edin uzun vadede ciddi sağlık sorunları yaratıyor böyle devam ederse.
-
İyi akşamlar, son bir kaç gündür ciddi uyku problemi çektiğimi belirtmek isterim ya 1-2 saat uyuyabiliyorum ya hiç. Böyle devam ederse çok büyük sağlık sorunları yaşayacağım halüsyasyon da buna dahil. Ne yapacağım bilmiyorum gözüme uyku girmiyor çok endişe ediyorum