Şansa gel.. Gölcük boşlukta kaldı.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Düzeltme asıl yağışlar perşembe gecesi başlıyor o saatlerde rüzgar orta kuvvet esmekte. Dalmışım kusura bakmayın 🙃🙃
-
özellikle gece saatleri fırtına ile kuvvetli yağmur karışımını hayal bile edemiyorum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sabah yiyecek bir şey bulamadım diye, daha doğrusu dolaptaki yiyecekleri beğenmiyorum diye ekmek köftesi yaptım. Ekmeğin yumuşak taraflarını çıkarıp içine salça, çeşitli baharatlar atıp su döküp yoğurdum sonra yağda kızarttım tadı efsane oldu.
-
Ilık hava ılık
sıcak demedimki sıcakta harikaİlkbahar fena değil üçüncü olarak en sevdiğim mevsim. Arada soğuk birde yağışı daha fazla diye severim o mevsimide.
-
Ben şimdiden ılık havaları özledim
Nasıl özledin hocam ya, geçen yaz birbirinin kopyası günler yaşadık. Rahatsız edici bir mental hapis gibiydi.
Zaten sıcağına hiç değinmiyorum düşman başına.. O neydi öyle ya düşünmek istemiyorum..
-
Ne güzel uyku basmıştır bana, bulutlar ayın üzerinden geçer, selam olsun sizlere.. 😴😴🛌
-
Günlük bilgilendirme:
Güney kutbunun en soğuk rüzgarı lodos, keşişleme, kıble en sıcak rüzgarı karayel, yıldız ve poyrazdır çünkü kuzeyinde sıcak hava mevcuttur.
-
Dışarı çıktım, öyle üşüdüm ki aklımın ucundan keşke dışarıya çıkmasaydım düşüncesi geçti
-
Gölcük hafif kar yağışlı
Streamable Videostreamable.com -
Kkyden sulu kara çevirdi yüzde yüz sulu kar yağmur tanesi yok artık
-
Hava karardığından beri bir radarı takip ediyorum bir pencereden dışarıya bakıyorum. Fakat genel olarak düzgün bir kar göremedim. Gece saatlerinden sonra kar yağışına döneceğini bilmeme rağmen konumuma doğru kütle yaklaşınca acaba?!?!? Dedirtiyor
-
Eğer ki fazla ara vermeden ard arda kütle girişleri gerçekleşirse yağışlarla beraber sıcaklık anlık olarak dahada düşmeye başlayacak bir yerden sonra 850 hpa tam uygun olmasa da yer seviyesi sıcaklığı dewpoint bir süre gerekenden dahada düşecektir bu saatlerde ancak bu şekilde saf kar alırız.
-
Ecwmf kar yağışı yarın öğleden sonra 3 e kadar sürer demiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gece saatleri kar için daha uygundur. Kky olsada görsel zevki düşük. Yağmur daha baskın çünkü